Великобритания преразгледа тарифния режим, който ще влезе в сила, ако

...
Великобритания преразгледа тарифния режим, който ще влезе в сила, ако
Коментари Харесай

Великобритания няма да обмитява 88% от стойността на вноса при Брекзит без сделка

Великобритания преразгледа тарифния режим, който ще влезе в действие, в случай че страната напусне Европейския съюз без договорка, като направи 88% от цената на общия импорт да дава отговор на изискванията за необмитяване, оповестява БНР.

Стремейки се да балансира нуждата от понижаване на потребителските цени, без да унищожава локалните производители, Англия също по този начин съобщи, че при нов "изключителен развой на преразглеждане " може да направи промени в митническия режима още от първия ден, в случай че това е належащо.

"Нашият краткотраен тарифен режим ще поддържа стопанската система на Обединеното кралство като цяло, помагайки на английския бизнес да търгува и да отваря благоприятни условия за бизнес посредством вноса на най-хубавите артикули от цялостен ​​свят освен това на най-хубави цени за английските консуматори. Обединеното кралство е страна на свободната търговия и английският бизнес е в мощна позиция да се конкурира в отворена среда за свободна търговия “, съобщи държавният министър за интернационална търговия Конър Бърнс, представен от Ройтерс.

Само 23 дни преди Обединеното кралство да напусне най-големия търговски блок в света, държавното управление на премиера Борис Джонсън усилва подготовката за евентуално безреден бракоразвод (Брекзит без сделка). Лондон разгласява за първи път краткотраен тарифен режим преди първичната си дата на овакантяване в края на март тази година, като част от подготовката му да напусне Европейски Съюз, към който се причисли през далечната 1973-а година. Преработеният проект, който следва противоположната връзка от промишлеността, включва намаление на цените за тежкотоварни транспортни средства (или HGV), базирайки се на нуждата от понижаване на въглеродните излъчвания посредством замяна на автопарка. В същото време се ползват мита за спомагателни артикули за облекло и се поправят нагоре данъците върху биоетанола, с цел да се резервира поддръжка за английските производители на това гориво, което е "важно за сериозната национална инфраструктура ".

Правителството също по този начин остави някои отбрани за английски производители, да вземем за пример за производители на коли и за фермерите, до момента в който доста други промишлености ще се сблъскат с по-евтина конкуренция от чужбина при възможен сюжет на Брекзит без договорка. Обявените от английското държавно управление 88% от цената на вноса, които няма да бъдат обременени с такси и данъци при положение, че страната напусне Европейския съюз без двустранно съглашение представлявало едва покачване по отношение на избрания тарифен режим през март, в който 87% от цената на английския импорт нямаше да бъде обмитявана при сюжет на Брекзит без договорка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР