Великобритания планира да започне редовни тестове за Ковид-19 на цялото

...
Великобритания планира да започне редовни тестове за Ковид-19 на цялото
Коментари Харесай

Великобритания планира редовни тестове за Covid-19 за всички жители

Англия възнамерява да стартира постоянни проби за Ковид-19 на цялото население, с цел да ограничи разпространяването на вируса и да понижи рестриктивните мерки, засегнали тежко страната, съобщи Ройтерс в сряда.

Здравният министър Мат Ханкок сподели, че държавното управление тества редица нови, по-бързи проби, които могат да дадат мигновен резултат и се надява те да бъдат въведени към края на годината.

Кабинетът на Борис Джонсън беше подложен на тежки рецензии поради метода си към битката с пандемията. Критиците му декларират, че се е забавило въвеждането на карантина, както и започването на проби, които да покажат до каква степен се е популяризирал вирусът.

Сега Англия има най-високата смъртност в Европа и най-тежкото стесняване на стопанската система измежду страните с огромни напреднали стопански системи.

" Масовите проби на популацията, при които ще превърнем в норма хората да си вършат постоянни проби, което ще ни разрешат да възстановим още веднъж някои свободи, е огромен план на държавното управление ", съобщи Ханкок пред радио ББС.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР