Великобритания и Канада разширяват санкциите срещу Русия, предаде БГНЕС.Великобритания налага

...
Великобритания и Канада разширяват санкциите срещу Русия, предаде БГНЕС.Великобритания налага
Коментари Харесай

Нови санкции срещу Русия и от Великобритания и Канада

Великобритания и Канада уголемяват глобите против Русия, съобщи БГНЕС.

Англия постанова възбрана върху износа за Русия на към 700 артикули, значими за съветската стопанска система, заяви Ройтерс, като се базира на английското външно министерство.

" Заедно с интернационалните си сътрудници Обединеното кралство работи за преустановяване на достъпа на Русия до инженерните и архитектурните услуги на своите компании. Русия внася 77% от тези услуги от страните от Г-7 и подхванатите през днешния ден ограничения ще затруднят доста развиването на основни съветски браншове. Мерките също по този начин ще пресечен достъпа на Русия до професионални услуги от международна класа, предоставяни от одиторски и рекламни компании и други При състояние че към 80% от съветския импорт на одиторски, счетоводни и данъчни консултантски услуги идва от Обединеното кралство, Европейски Съюз и Съединени американски щати, тези ограничения в допълнение ще подкопаят способността на съветските предприятия да се конкурират на интернационално равнище ", се споделя в изказването. „ Списъкът включва стотици категории артикули от решаващо значение за съветския индустриален бранш, които Русия внася от Англия на стойност 200 млн. паунда (223 млн. долара) годишно ".

Забранен е и износът за Русия на ИТ услуги, в това число създаване на приложения и планиране на ИТ системи, както и правни съвещания при даването на трансакционни и редица търговски услуги.

Обединеното кралство е присъединило в листата със наказания и ръководителя на съветската централна банка Елвира Набиулина.

" Елвира Набиулина е забърканото лице, тъй като тя се облагодетелства от съветското държавно управление или го поддържа, като работи за него в качеството си на ръководител на Централната банка на Руската федерация ", се споделя в известието.

Канадските управляващи също разшириха листата със наказания против Русия, като прибавиха в тях 43 души, в това число членове на фамилиите на Дмитрий Песков, Игор Шувалов и Сергей Чемезов.

Новият лист със наказания включва членове на фамилиите на съветски политици и предприемачи. Сред глобените са и членове на фамилиите на Игор Шувалов, началник на съветската държавна корпорация ВЕБ, вицегубернатора на Санкт Петербург Владимир Княгинин, някогашния ръководител на ВЕБ.РФ Владимир Дмитриев и Фамил Садигов, заместник-председател на ПАО " Газпром ". В известие на уеб страницата на канадското държавно управление се показва, че наказания са наложени и на брачната половинка на Песков Татяна Навка и на децата му Елизавета и Николай.

Санкциите бяха наложени, откакто през днешния ден съветският президент Владимир Путин и ръководителите на ДНР, ЛНР, Запорожска и Херсонска област подписаха контракти за присъединение на районите към Русия и основаване на нови субекти в границите на Руската федерация.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР