Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха

...
Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха
Коментари Харесай

Служебният кабинет обсъжда изпълнението на държавния бюджет

Служебното държавно управление ще организира през днешния ден постоянното си седмично съвещание, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет. В дневнияред накабинета е включенообсъжданеи приемане надоклад заизпълнението на държавния бюджет и на главните индикатори на консолидираната фискална стратегия за първото тримесечие на 2024 година

Служебното държавно управление се очаквада дефинира ипредставителите на страната в Националния съвет за хората с увреждания,както и неговия ръководител.

Допълнителните разноски по бюджета на Министерството на културатаза 2024 година също сачаст от дневния ред на държавното съвещание на " Дондуков " 1. Допълнителнитрансфери се чака да бъдат позволени и към общините, с цел да могат те да обезпечат активността на младежките центрове, основани по стратегии, финансирани от финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Министрите на премиера Димитър Главчев се чака да одобрятпозиция на страната за присъединение към взаимно писмо по отношение на нови решения за справяне с противозаконната миграция в Европа, публикувано от неофициалната група по миграция на страни членки на Европейски Съюз.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР