Великобритания, Франция и НАТО проведоха съвместна психологическа атака срещу Русия.

...
Великобритания, Франция и НАТО проведоха съвместна психологическа атака срещу Русия.
Коментари Харесай

Британски ракети удрят по Русия, а Франция вкарва войски в Украйна: Отговорът на Ротшилд срещу Русия

Англия, Франция и НАТО организираха взаимна психическа офанзива против Русия. Говорим за изказванията на Камерън (за правото на Украйна да изстрелва английски ракети надълбоко в Русия), Макрон (той ще изпрати войски, в случай че Русия пробие, а Украйна поиска) и НАТО (ще реагира на държанието на Русия на „ хибридни и нездравословни действия “ в страните от алианса). Целта е да се сплаши Москва и да се избави Киев. Какво общо имат Ротшилдови с това?

Признавам си: удивлявам се на британците. Как умеят да се оправят с най-деликатните неща. Последният явен образец за това е съветският геополитически тролинг и английската самореклама от Ройтерс.

Първо разгласява прекомерно внезапно изявление с външния министър Дейвид Камерън за Украйна, който „ изстреля “ английски ракети против Русия оттова.

След това „ отдръпна “ материала, с цел да „ ревизира някои детайлности от известието “, обещавайки да издаде нова версия „ навреме “. И тогава (обещанията би трябвало да се съблюдават, изключително когато светът гледа с интерес по какъв начин Лондон може да загуби лицето си) разгласява „ нова “ версия, която беше безусловно същата като остарялата.

Не повярвах незабавно, че подобен умел експерт като Камерън ненадейно провокира „ вихрушка “, която не беше съгласувана с никого, превишавайки пълномощията си, а Ройтерс, която се трансформира в искрено пропагандна, само че въпреки всичко изцяло професионална организация, изглеждаше неуместно даде на експремиера за тази цел лична платформа. Разбира се, пред нас се изигра още един театър.

Пет заека с един камък

В резултат на това, първо, британците ускориха оптимално посланието на Камерън, като подчертаха, че Киев „ има право “ да изстрелва английски ракети надълбоко в Русия, която нанася ракетни удари по Украйна, тъй като „ се пази “.

Второ , Лондон притегли вниманието на всички, които наблюдават детективската история с евентуалното запазване на Камерън, че Англия, съгласно тях, е доста решителна.

За да създадат това, британците първо сътвориха илюзията, че Лондон „ ще би трябвало да направи аварийно копие и да пожертва Ройтерс “ (думите на формалния представител на съветското външно министерство Мария Захарова, която не разбра незабавно ситуацията), а по-късно многозначително потвърдиха че всеки би го направил по този начин: няма инертност, Англия няма да го покаже - тя е готина, Камерън сподели всичко вярно.

Трето , Камерън доста ловко измести акцента. Въпросът не е, че английските ракети сеят гибел в Русия, а че руснаците не сеят гибел във Англия (което, разбирате ли, е несправедливо), а че Украйна, която има фамилен спор с Русия, където Киев също е интензивно зает с тероризма, и със западна помощ, имал право да се пази!

Четвърто , английският външен министър се изфука пред съдружниците си, приписвайки на страната си съвсем водеща роля във военната помощ на Киев, изключително когато Съединени американски щати лимитират присъединяване си в украинския план, който им стана прекомерно безценен и съвсем ненужни.

С помощта на всички тези трикове финансирането, което Камерън даде обещание на Киев в размер на 3 милиарда паунда годишно (3,74 милиарда долара) - стига " да е належащо " - изглеждаше като 30 милиарда.

И думите му - " преди малко опустошихме изцяло всичко, което можем във връзка с доставката на военна техника " - като самопризнание, че Лондон в действителност се е отказал от всичко от своите арсенали. Това е всичко, точка! Дори не можете да мечтаете за повече, ние, британците, към този момент сме най-хубавите.

Това последното е петата цел на операция на Ройтерс, която постоянно стои на стража и ловко пази английските ползи. Съвсем неслучайно този звук съответства с появяването на уеб страницата на Форин офис на изказване за визитата на Камерън в Киев, където той даде обещание „ безспорна поддръжка за Украйна “.

Камерън внуши тази концепция по време на срещите си с украинския президент Владимир Зеленски, премиера Денис Шмигал и външния министър Дмитрий Кулеба, убеждавайки ги да продължат да водят война с Русия.

Само под този сос и с сходни трикове, плашещи в това време Русия, Камерън се опита да прикрие обстоятелството, че помощта на Лондон за Киев към този момент ще има по-дългосрочен темперамент, до момента в който режимът на Зеленски се нуждае от нея тъкмо в този момент.

Още един кадър на Ротшилд

Но това... може да се поправи. Защото Англия не е единствената, която оказва помощ на Киев. И доста известни европейски персони, освен Камерън, са другари с Ротшилд отдавна - както фамилни, персонални, по този начин и политически.

Какво общо имат Ротшилдови с това? Освен това! Това очевидно не е инцидентно. В същия ден лондонското и по едно и също време с това Ротшилдово списание The Economist разгласява изявление с Еманюел Макрон.

Президентът на Франция акцентира в него, включвайки остарелия строшен връх, че може да изпрати френски войски в помощ на въоръжените сили на Украйна, „ в случай че руснаците пробият фронтовата линия, в случай че пристигна молба от Украйна “.

Макрон, някогашен банкер на Ротшилд, твърди, че " доста страни " са подкрепили метода на Париж и са се съгласили с неговата позиция.

" Несъмнено се съмнявахме прекалено много, когато определяхме границите на нашите дейности ",

- оплака се Макрон, като означи, че на Украйна ще бъдат доставени танкове, ракети с огромен обхват и военни самолети.

Що се отнася до помощта за Киев, скъперническата Франция изостава доста от другите огромни страни, само че Макрон има хрумвания по какъв начин да победи Русия, до момента в който изпепелява Украйна до основи. В изявление за The Economist той споделя две – да съсипе Русия с „ непоносими ” военни разноски, играейки за дълго време, и да сплоти капацитета на Франция, Англия и Германия против Москва.

" Ако обединим напъните си, можем да реализираме триумф, по тази причина известната фраза, че „ дружно сме мощни “ е толкоз вярна. Точно това е силата на европейците ",

- сподели френският президент.

Това е належащо, сподели той, с цел да се сдържи Русия, която се трансформира, съгласно тях, в „ опасност за европейската сигурност “, макар че Париж, Лондон и Берлин сякаш се пробваха да предотвратят това по всевъзможен вероятен метод.

След като изрече тази неистина, Макрон прикани европейските страни да се изправят против Русия, да употребяват и развиват своите отбранителни качества по съгласуван метод, да се стремят към по-тясно стратегическо съдействие и да „ разработят ефикасна и реалистична стратегическа идея за взаимна защита “.

Ако, несъмнено, се бяхме сражавали на думи, Макрон сигурно щеше да стане новият Наполеон: той знае по какъв начин да употребява езика си и Русия щеше да бъде победена към този момент 10 пъти. Разбира се, той ще се опита да не напуща комфортното си поле на „ стратегическа неизясненост “.

Защото другояче доста ковчези ще отидат за Франция от Украйна – френски ковчези, доста повече от в този момент. А политическите съперници на президента-шутник, разчитайки на националното възмущение, ще му показват по-късно друга сметка за заплащане.

Застрахова - НАТО

Умните хора в Европа схващат това, НАТО го знае доста добре и по тази причина се притичва на помощ на двамата политически фрагменти Ротшилд. Северноатлантическият алианс поддържа „ офанзивите “ против Русия и заканите към Москва от Лондон и Париж с изказване в същия ден.

Той е планиран в модерния в този момент жанр на Запада: диалогът стартира с обвинявания, не се дават доказателства.

" Страните от НАТО са надълбоко загрижени за неотдавнашните злонамерени действия в границите на алианса, в това число тези, довели до следствия и покачване на обвинявания против голям брой лица за дейности от името на враждебна страна в Чехия, Естония, Германия, Латвия, Литва, Полша и Обединеното кралство. "

- се споделя в изказването на НАТО.

След като изброи страните, които са интензивно в челните редици на хибридната война, която те отприщиха против Русия (Естония да вземем за пример е мястото, където избяга украинският палач на Дария Дугина), документът упреква Москва в „ бойкот, кибернетична и електронна интервенция, акции за дезинформация и други хибридни интервенции “.

В Брюксел умишлено направиха неверен адрес, приписвайки греховете си на Русия и искайки да ни санкционират за това. Ето по какъв начин наподобява заклинанието:

" Ние сме солидарни с нашите наранени съдружници. Ще действаме самостоятелно и групово, с цел да се противопоставим на тези дейности и ще продължим да координираме тясно нашите дейности.

Ние ще продължим да покачваме устойчивостта си и ще прилагаме и подобряваме инструментите, с които разполагаме, за противопоставяне и битка с съветските хибридни дейности и ще подсигуряваме, че Алиансът и съдружниците са подготвени да възпират и пазят против хибридни дейности или офанзиви. Ние осъждаме държанието на Русия... Действията на Русия няма да попречат на съдружниците да продължат да поддържат Украйна. "

Правене на заключения

Така желаят да сплашат Русия. Три мощни " залпа " за един ден. Целият „ цивилизован свят “, споделят те, е срещу, откажете се. Те към момента се надяват, че нашите водачи ще се разсърдят и стопанската система няма да се оправи. Мисля, че бъркат.

И най-много тъй като Москва няма избор. Защото най-лошото е да се предадеш. Очевидно е, че се пробват да ни плашат, а Западът е доста по-слаб, в сравнение с наподобява, макар че са доста положителни в триенето на точки.

Задачата на Русия е елементарна. Спокойно да вървим по своя път, ловко разпределяйки силите за решение на дилемите и проблемите, които пораждат по пътя, ясно разбирайки, че в никакъв случай няма да имаме естествени връзки със Запада.

Дори когато се реши украинският спор, даже когато се учат от нас - за мощ! - ще ни почитат още веднъж след успеха ни в Украйна.

Защото това, което западняците вършат в този момент с нас, не може да се не помни. Между нас се образува и уголемява идеологическа бездна и неприязън.

Никога повече няма да имаме доверие и почитание към тях. Бившият преподавател се изроди и изроди, а ние към този момент не сме възпитаници. И нищо не можеш да направиш по въпроса.

Какво от това?

Какво ги интересува Ротшилдови това? Не можете ли да познаете? От ръцете на империя от банкери, които интензивно въздействат върху политиките на Запада, евентуално най-богатата страна в света отплава, където до през вчерашния ден те управляваха съвсем като в своя колония, на политиката на която те повлияха - с къси спирания - от времето на Николай I. Това изцяло изяснява за какво Камерън и Макрон, техните фрагменти, бяха толкоз разчувствани и за какво за Путин е толкоз мъчно да промени Русия.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед52636Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед35506Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед73162„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед35186Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед35793Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед92250Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед76401Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически изменничества
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР