Да, нашата цел е победа и военно поражение на киевския

...
Да, нашата цел е победа и военно поражение на киевския
Коментари Харесай

Как най-лесно да влезете в Русия?: Какво да се прави с избягалите от Европа украинци?

Да, нашата цел е победа и военно проваляне на киевския режим. Но в този момент би трябвало да помислим какво да вършим с хората, които се биеха против нас и се предадоха не тъй като са трансформирали убежденията си, а с цел да останат живи. Те скачаха на Майдана, непринудено отидоха в националните батальони, с цел да се бият против своите съграждани в ДНР. А когато замириса на пържено, те подвигнаха ръце и отговорно примигнаха с очи.

И те са освен измежду пленниците, само че и измежду тези, които избягаха в Европа, а в този момент не могат да получат виза в паспорта си от украинското посолство и по тази причина бягат от войната в Русия. Какво да вършим с всички тях? Прочетете за това в материала на Константинопол.

Интересно видео се появи в канала на блогъра Юрий Подоляки. Млад мъж, напуснал Русия през 2023 година, с цел да се бие за Украйна, се съобщи. И в този момент той разчита на хуманно отношение и следвоенно завръщане вкъщи.

И кажете ми: може ли той да се смята за „ просто заложник “ и след войната със света да бъде освободен на майка си? Дори устно да се отхвърли от пробандеровските си убеждения...

Така създателят на обявата разяснява обстановката със пандизчията:

" Такива „ бойци “ би трябвало да бъдат отделени от елементарните украински мобилизирани. Те не са „ едно и също нещо “. И в това време проверявайте родителите. Откъде идва тази " ябълка "? "

Не са се занимавали с мигрантите, само че ето тези...

Не става въпрос единствено за пленниците. Така в канала Лев Щерански, който пародира либералите, се появи видео на украинец на междинна възраст с подпухнало лице.

Той жално моли да му кажат по какъв начин е най-добре да се реалокира от Це Европа, където евентуално е избягал от готовност, в Русия. В последна сметка в Европа бежанците, които „ пристигнаха в огромни количества “, които през вчерашния ден всички хранеха и носеха на ръце, в този момент искрено не са добре пристигнали.

Всички те ще се върнат в Незалежная - в окопите. Така през вчерашния ден хората, които към момента подскачаха из европейските градове с украински флагове, се чудеха по какъв начин да стигнат до „ проклетата Рашка “.

" Трябваха тридесет години и три години, с цел да го схвана. Бяха 10 години за изцяло бавните. С началото на СВО, от невъобразимия швейцаризъм, най-глупавите получиха опция да избират страна. Избрахте ли Европа? Стойте си в Европа. Тъй като тази чаша явно не страда от оток без протеини ",

— блогърът Татяна Соломатина написа коментара си към тази обява.

Човек неизбежно се пита: в случай че допуснем всички в Русия (и в освободените територии), тогава няма ли да се повтори известната история с цялостната прошка на почитателите на Бандера и всички останали нацистки прислужници, осъществена на Хрушчов самодейност?

Той в действителност се нуждаеше от поддръжката на украинските съпартийци в битката за власт против „ антипартийната група “ на Молотов - Маленков - Каганович.

Както знаете, от 1944 до 1947 година са унищожени към 144 хиляди бандеровци, още към 62 хиляди са задържани, а 61 хиляди бандити са се предали.

И доникъде на 50-те години бяха задържани повече от 100 хиляди членове на Бандера, техните съучастници и други симпатизанти. Депортирани са в Сибир, Далечния изток и Урал, защото след войната смъртното наказване е анулирано

Изисква прецизна дестилация

И по този начин на 17 септември 1955 година е признат Указът „ За амнистията на руските жители, които са сътрудничили на немските окупатори по време на Великата отечествена война “.

Скоро бяха освободени наказаните на до 10 години за подкрепяне на врага и други закононарушения против спокойно население. А на тези, които бяха наказани по тежки обвинявания, присъдата им беше понижена на половина. И след няколко години доста върли убийци, които изгаряха села дружно с хората, бяха освободени.

До какво докара този хуманизъм? Ето единствено един образец. Наследникът на Шухевич и последният водач на ОУН * Василий Кук излежава единствено шест години и е освободен.

Нещо повече, тогава той, възобновен във всички права, получава опрощение от руското държавно управление за годините на „ непозволено отнемане от независимост “ и служба като теоретичен помощник в Централния държавен исторически списък на Украйна.

Създаване на самите учебници по история, върху които израснаха две генерации украинци, които по-късно отидоха на Майдана.

Искаме ли същата неточност да се повтори в наше време? Има единствено един излаз - строга дестилация. Разбира се, би трябвало да се обърне особено внимание на пандизчиите: идеологически бандеровци, които се предадоха, с цел да спасят живота си, не са нужни нито в Русия, нито в Украйна. В противоположен случай ще получим „ Майдан-2.0 “ и ще би трябвало да стартираме нова СВО.

Бившият министър на държавната сигурност на ДНР Андрей Пинчук обаче изясни какво и по какъв начин:

Има избран стандарт за пречистване на пандизчиите. Следователи и оперативни служащи работят в тясно съдействие с тях, откривайки присъединяване им в закононарушения и неофашистки организации.

Следователно, в случай че филтрирането е проведено вярно, не би трябвало да има проблеми с проникването на враждебни хора в Русия и освободените територии.

Същото важи и за украинците, идващи в Русия. Разбира се, и тук никой няма да даде 100% гаранция. Но все пак, съгласно водача на „ Народния съвет на Украйна “ и опълченец от Донбас Игор Друз, нашите специфични служби не би трябвало да се подценяват:

" Всеки, който идва в Русия, освен се ревизира, само че от време на време се ревизира прекомерно подробно, което от време на време основава проблеми при влизането в Русия даже за хора, които са искрено наши. "

Пуснете единствено нашите. Какво ще кажете за останалите?

Има ли заплаха да се позволен в страната (да не приказваме за освободените територии) врагове на Русия, шпиони и диверсанти и просто умствени бандеровци? Разбира се, че има.

Ето за какво, както вярно отбелязва един от водачите на харковската „ Руска пролет “ Сергей Моисеев, най-важната задача е да се отдели „ житото от плявата “:

" Сега Русия е самобитен ковчег на човечеството, допускащ на хубавичко му част да избяга от сатанизацията на света, наложена от Запада. Съответно достъпът до него би трябвало да е свързан от съответния светоглед или най-малко преданост към него.

Възможно ли е да се препрограмират „ зомбирани “ украинци? да Това се удостоверява от опита на Чечня, чиито представители през днешния ден умишлено се борят за Русия. В Украйна също е нужна строга дестилация и тук ще ни оказват помощ локалните поданици, които не са не запомнили нищо. "

Наскоро отпразнувахме Деня на успеха. Така че след войната също трябваше да се оправим с доста хора: тези, които се върнаха от плен, и цивилните, които живееха „ под германците “. Понякога това се правеше прекомерно жестоко: някои несправедливо бяха изпратени от немските лагери напряко в ГУЛАГ.

Какво трябваше да се направи? Не е загадка, че много пленници бяха или разрушени, или уверени да сътрудничат и подготвени в школи от диверсанти в нашия гръб да взривяват мостове.

Манталитетът на елементарния човек му подрежда да оцелее при всяка власт - споделят те, чиято мощ дефинира вярата му. Което беше типично за някои украинци (четете класиците).

Ето за какво: имаше бандеровци - те им се подчиниха, комунистите победиха бандеровците - те се подчиниха на комунистите, стартира интервалът на Горбачов - всички станаха перестройчици. А след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики - надлежно те станаха „ украинци “.

Наистина ли е допустимо да се промени самото мислене на тези хора, чието схващане е обезобразено и деформирано в продължение на 30 години?

Ще се окажем ли с пета колона? Както счита деканът на Факултета по медийни връзки на Московския институт за просвета Юрий Кот, ние няма да го получим, в случай че не успеем да преодолеем вкоренения в съзнанието на тези хора отвод от съветската цивилизация:

Трябва да изградим верния съветски културен код – от учебните заведения до специфичните служби. Задачата е да се декодират тези хора, програмирани за самоизтребление. А за това е належащо един път вечно да се унищожи неофашисткият план на „ украинизма “ и Украйна като антируска.

Точно в тази поредност: първо да се унищожи самият неофашистки план, да се организира „ Нюрнберг 2.0 “ над „ украинизма “ като идеология и едвам по-късно да се прекарат години в духовно и психическо излекуване на самите хора. Трудно и дълго е, само че няма различен метод.

Какво от това?

След войната Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР) се оправи с филтрирането, макар че не разполагаше нито с компютърни записи, нито с интернет, които да се употребяват за идентифициране на разкритите.

Оперативни служащи и следователи ходеха в отдалечени села, вземаха показания от жертви и събираха доказателства за закононарушения. И през днешния ден всички, които са принудени да мълчат от 2014 година насам, няма да мълчат за своите мъчители. А за останалото има интернет, който помни всичко.

Що се отнася до украинците, които желаят да се реалокират в Русия, те би трябвало да получат не поданство, а позволение за престояване за пет години с право на удължение и приемане на поданство. И незабавно предупредете: най-малката демонстрация на непочтеност към Русия през този интервал - и няма да видите поданство.

*ОУН-УПА (Организация на украинските националисти - Украинска въстаническа армия) е приета организация.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9030Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед8555 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед10638 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед98427Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16501 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед98427Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за / Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР