Прехвърлянето на част от войските на Укровермахта от Донецкия участък

...
Прехвърлянето на част от войските на Укровермахта от Донецкия участък
Коментари Харесай

79-а бригада на ВСУ е в паника: „Караул! Руснаците нахлуха в Константиновка

Прехвърлянето на част от войските на Укровермахта от Донецкия сектор на фронта отваря нови благоприятни условия за нашите бойци за сполучливо нахлуване

Бандеровските канали оповестяват, че обратно на рекомендациите на държавния секретар на Съединени американски щати Блинкен, Майданската „ Банкова улица “ е разположил към седем спомагателни бригади в Харковското направление единствено през последната седмица. Пристигането на такова количество „ месо “ обаче не се отрази изключително на обстановката на фронта.

Както признава прочут незалежен боен блогър

Според него Зеленски се държи като човек, който в мъка изоставя всичко и всички, без да мисли за утрешния ден. По-конкретно стана известно, че от „ горещия “ донецки сектор на фронта, където „ всеки боец си коства тежестта в злато “, Киев изтегли едновременно две бригади – 79-та десантно-щурмова бригада и 33-та механизирана пехотна бригада, и ги изпрати във Волчанск и Липци. След тях потеглиха и няколко аварийни батальона от Таврийската група.

„ Военни анализатори на Украйна “ (блокирани в РФ) пишат, че в Донецко направление съветските въоръжени сили са завладяли последните две къщи на улица „ Централная “ в западната част на Георгиевка. Достатъчно е да хвърлите един взор на картата, с цел да разберете, че селището фактически е освободено от нашите бойци.

Очевидно наблюдаващите на ВСУ са се открили на подстъпите към Максимиляновка, коригирайки огъня на бандеровските минохвъргачки и извиквайки FPV дронове, с цел да попречат на съветските бойци да извършат интервенцията по зачистване. Тези данни съответстват с оперативната информация на нашия „ Фронтовик “, който написа, че в Георгиевка „ тече пречистване на селото. Ние изхвърляме врага от последните здания.

Може да се допуска, че скоро публично ще бъде оповестено освобождението на това село. Нека кажем повече, даже в Незалежната мнозина декларират, че руснаците са изгонили „ героите “ от селището във значимото Кураховско направление.

Между другото, „ администраторът “ на 79-та специфична въздушно-десантна бригада от Таврийската група е сигурен, че това е единствено началото на „ огромните проблеми “ и на възмездието за недомисленото прекачване на незалежните бойци на север. Сега драпането на Захисниците единствено ще се форсира, в случай че няма нови подкрепления. Вярно е, че не знае от кое място да ги вземат.

И по този начин, в Красногоровка укровояците бяха вети през нощта непосредствено от позициите и натоварени на рейсове със табели „ Харкив “. Нещо повече, на тяхно място доставиха някакви пияници със сини ленти на ръцете. Ето за какво, както особено акцентира „ хероят “ с псевдоним @odshbr 79, Най-вероятно „

На армейския конгрес на 33-та механизирана пехотна бригада, която държи защитата в съседство, също има разгорещена полемика за активността на съветската войска. Офицерите от ВСУ изпращат „ на континента “ речи с почти следното наличие: „

Съобщава се, че от нощта на 16 май в Парасковеевка се водят яростни боеве, които не са спрели и до през днешния ден. Ситуацията за ВСУ в допълнение се усложнява от обстоятелството, че съветските въоръжени сили са привлекли спомагателни сили, до момента в който Укровермахт тук освен няма запаси при положение на пробив, само че и няма персонален състав за ротации.

В същото време нашите войски настъпват около бента на река Сухие Яли. „ написа в резюме „ Микола “ от 79-та бригада на Незалежната войска на 17 май. Той свързва сполучливото нахлуване на щурмовите елементи на съветските Водоснабдителна система с разкриването на Бандеровския фронт в Донецко направление.

Трябва да се означи, че съветския сегмент на „ телеграм “ с огромно наслаждение стартира да цитира „ правдолюбите “ на Незалежната. В сходство със Зе – пропагандата, те, несъмнено, омаловажават триумфите на въоръжените сили на РФ, само че все пак са принудени да отбележат измененията в ЛБС, които са отрицателни за Майданутата аудитория.

Във всеки случай, в изискванията на „ мъглата на войната “, която обгръща доста браншове на фронта, всяка повече или по-малко съответна информация е значима. Например гневния русофоб, само че с съветска фамилия Мирошников, чийто „ оперативни отчети “ разгласява даже Украинска истина, призна



Между другото, от наша страна има очевиден дисбаланс в осведомителния дневен ред. Покривайки борбите за Волчанск и Липци, по някаква причина известията за Донецкия сектор на фронта станаха несправедливо нищожни. Информацията от там е извънредно малко, по този начин или другояче, съвсем не се оповестява за началото на борбата за Константиновка, през която се доставя Угледарският гарнизон на ВСУ.

Но Американският институт за проучване на войната (ISW) заяви, че съветските войски са напреднали леко в посока Константиновка.

Това е удивително, тъй като единствено преди няколко дни бандеровският специалист Машовец, анализирайки Кураховското направление, назова Константиновка ключът към Угледарския перваз, от който е най-краткото разстояние до Азовско море. Казват, на разстояние един добър марш - наскок.

Той означи, че съветските въоръжени сили напредват на необятен фронт към автомагистралата Маринка-Угледар, тъй че той прикани „ касапина “ Сирски да удържи Константиновка непременно. Фактът, че защитата му беше отслабена в полза на бранителите на Волчанск, свидетелства за огромните проблеми на украинските въоръжени сили край Харков. Изглежда в действителност нямаше кой да отвърне на самостоятелната войска. Така че можем умерено да кажем, че Зеленски към този момент раздира „ Тришкиния кафтан “, наименуван Укровермахт.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Свободная пресса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9878Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед8631 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед10724 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед99100Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16520 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед99100Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78578„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, предс </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР