Великобритания даде невероятен пример как се убеждават хората в ползите

...
Великобритания даде невероятен пример как се убеждават хората в ползите
Коментари Харесай

Елтън Джон в най-готината реклама на ваксината/ВИДЕО/

Великобритания даде необикновен образец по какъв начин се убеждават хората в изгодите от имунизацията против ковид. Две от най-големите звезди на Острова - артистът Елтън Джон и артистът Майкъл Кейн, се включиха в реклама на британската здравна каса. NHS провежда акция за всеобщата имунизация.

Световноизвестният хирург и член на Горната камара на английския парламент лорд Ара Дарзи навил мегазвездите да вземат участие в рекламата. Дарзи е роден в Ирак, другар е с Елтън Джон и  Майкъл Кейн. Така 73-годишният сър Елтън Джон и 87-годишният сър Майкъл Кейн се противопоставили на антиваксърските придвижвания и към този момент са получили своите първи инжекции.

Ваксина към този момент имат и престолонаследникът принц Чарлз, който е на 72 година и 73-годишната му брачна половинка Камила. В момента във Англия се имунизират всички хора над 70-годишна възраст, като първа доза са получили близо 13 млн. души.

Видеото, в което мегазвездите показват типичното британско възприятие за комизъм, се завъртя часове откакто изследване сподели, че употребяваната в страната ваксина на “АстраЗенека ” може да не е задоволително ефикасна против южноафриканската разновидност на COVID-19 и управляващите оповестиха спомагателни ограничавания на интернационалните пътувания, с цел да понижат риска от внасяне на нови разновидности на вируса.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР