Велико Търново. От днес започна основният ремонт на една от

...
Велико Търново. От днес започна основният ремонт на една от
Коментари Харесай

Велико Търново: Започна основният ремонт на улица „Васил Левски“ – 5 900 кв. метра ще е площта на новата асфалтова настилка

Велико Търново. От през днешния ден стартира главният ремонт на една от най-натоварените улици във Велико Търново – „ Васил Левски “. Първият стадий от строителните работи включва фрезоване на остарялата настилка, подравняване на основата, замяна на металните решетки на дъждоприемните шахти и на капаците на ревизионните шахти, оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново. Дейностите по подготовка на трасето и цялостното преасфалтиране са разграничени на два стадия, според от секторите, в които ще се работи. Новата настилка ще е с обща повърхност от към 5900 кв. м.
Със заповед, издадена от кмета Даниел Панов, от през днешния ден е въведена краткотрайна организация на придвижването. Тя ще бъде в действие до 6 август в това число, или до привършване на ремонта.
Първият стадий от ремонта обгръща сектора на ул. „ Васил Левски “ от кръстовището при постройката на Община Велико Търново до пресечката с ул. „ Цар Освободител “. Забранено е прекосяването на коли, като се изключи рейсовете по линиите на публичния превоз. Рестрикцията важи за времето на 8,30 до 17,00 часа, във всеки от дните, като началната дата е 31 юли.
Вторият стадий планува запрещение на автомобилното придвижване в сектора от кръстовището на ул. „ Васил Левски “ с ул. „ Цар Освободител “ до пресечката с ул. „ Бачо Киро “ в региона на Студентски стол №2. Ограниченията ще важат за времето от 8,30 до 17,00 часа, като крайната дата е 6 август, неделя. Забраната няма да важи само за публичния превоз, като маршрутите на рейсовете няма да бъдат променяни.
Водачите на коли следва да употребяват обходните направления през улиците „ Христо Ботев “, „ Марно поле “, „ Цар Самуил “, „ Цар Тодор Светослав “, „ Бачо Киро “, „ Седми юли “. При пораждане на нужда и по преценка на контролните органи на Министерство на вътрешните работи, придвижването може да бъде краткотрайно ограничавано или спирано и отвън посочените часове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР