Поредна демонстрация в стил бързи и яростни по пътищата. Този

...
Поредна демонстрация в стил бързи и яростни по пътищата. Този
Коментари Харесай

Със 180 км/ч в населено място: Кой е поредният нарушител, похвалил се в социалните мрежи

Поредна проява в жанр " бързи и гневни " по пътищата. Този път от Велико Търново. Млад водач снима и се похвали в обществените мрежи по какъв начин кара в село на пътя София - Варна със 180 км/ч. Шофьорът на е 22-години от Горна Оряховица.
 
Лицето е открито, както и автомобилът, с който е направено нарушаването. Шофьорът е извикан в полицията, където е формирана кореспонденция. Установено е по кое време е изработен видеоклипът.
 
С цел да покаже какви са опциите на автомобила лидерът снима скоростта, с която се движи, когато излиза на пътя от Велико Търново посока София. Това сподели в ефира на NOVA Веселин Райков, шеф на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи - Велико Търново. Той добави, че причинителят на нарушаването е признал своето действие и следва полицията да осведоми прокуратурата за случилото се.
 
Пред медията приказва водачът качил видеото в обществената мрежа. Той описа, че е изтеглил въпросният видеоклип от интернет. " Не знам кой е карал и защо ме викат в полицията ”, добави момчето и сподели, че не взе участие в гонки и не е играч.
 
Веселин Райков посочи, че полицията във Велико Търново работи по предварителна защита на този вид нарушавания. " Трябва да бъде построена съвременна система за видеонаблюдение, която да записва нарушителите, с цел да бъдат глобени  в следствие. С общината вършим всичко допустимо за създаване не уреди на пътя, които да лимитират развиването на високата скорост. За страдание установяваме, че всяко едно възстановяване на пътната конюнктура е обвързвано с увеличение на демонстративното шофиране " добави началникът на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи - Велико Търново.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР