Велико Търново. Мъж с церебрална парализа събира пари за благотворителност

...
Велико Търново. Мъж с церебрална парализа събира пари за благотворителност
Коментари Харесай

Мъж с церебрална парализа събира пари за благотворителност като Дядо Коледа

Велико Търново. Мъж с церебрална парализа събира пари за щедрост като Дядо Коледа. Кампанията на Георги Симеонов от Горна Оряховица се организира за осма поредна година. Пред Радио „ Фокус “ – Велико Търново той описа, че през целия декември ще посещава по покана частни домове и компании. Всяка негова изява е на символичната цена от 5 лева, само че който желае, може да подари и повече. Средствата, които успее да събере, ще подари на Дома за възрастни хора „ Каритас ” в Пловдив. През актуалната година акцията има и фотограф Венелин Георгиев. По предпочитание на хората те могат да се снимат с Георги в центъра на Горна Оряховица, като за това не се заплаща в допълнение.

„ Избрах този дом, тъй като видях реклама за него по малкия екран и ужасно доста се натъжих. Имам позната, която работи там и от нея разбрах защо става въпрос. Понякога хората нямат пари даже за самун ”, споделя Георги.

Във връзка със обстановката в страната и настоящите противоепидемични ограничения Георги споделя, че е преболедувал COVID-19 и има зелен документ.

Ако желаете да се включите в акцията му, можете да се свържете с него посредством персонално известие във фейсбук или на тел. 0988/ 318 – 904.

Подаръците, които носи на децата, би трябвало да са авансово готови от родителите или компаниите, които посещава. Нужно е да са надписани и да му се дават преди визитата, с цел да може да зарадва с тях малчуганите.

Луиза ТРАНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР