Ние сме последователни, бяхме зад Ваня Григорова и на местния

...
Ние сме последователни, бяхме зад Ваня Григорова и на местния
Коментари Харесай

Мая Манолова: Няма да се съберем с никой, който е бил част от сглобката

Ние сме поредни, бяхме зад Ваня Григорова и на локалния избор. Защо обаче другите леви партии не са с нас? И двете желаеме да защитим елементарните работещи хора, биткаджии сме. Възнагражденията и правата на служащите са дела, които и двете поддържаме. Битката против монополите и естествения живот на семействата също. В идващото Народно събрание ще имаме мощна парламентарна група от хора с биографии, дела и лично мнение.

Това съобщи ръководителят на " Изправи се.БГ " Мая Манолова в ефира на " Офанзива с Любо Огнянов " по Нова нюз.

Според нея би трябвало да се направи проверка на " безобразията и кражбите на " сглобката ". " Биейки се за власт, постове и пари, не помниха за народа. Левицата не спря " сглобката ", а десницата напряко скочи в скута на Борисов и Пеевски ", счита тя.

По думите ѝ групировката " Солидарна България " няма да се събере с никой, който е бил част от " сглобката ". " Ние, за разлика от ПП-ДБ, не предадохме протестиращите през 2020 година, участвайки във властта. Партията им осребри недоволството си против Борисов, само че след това се коалира с него. С Григорова имаме голямо количество работа за извършване, доста борби да водим. Сформираме доста мощен екип, синдикалисти, специалисти, цивилен деятели, хора с идея ", разкри Манолова.

Тя разкри и някои от целите на групировката. " Ситуацията за семействата е тежка. Трябва приемем закони за хората, тотално пренебрегнати от партиите в Народно събрание, както и да въведем таван на надценките на храните. Цените на битовите сметки би трябвало да са търпими, таван би трябвало да се постави и на банковите такси, както и колекторските компании да се урегулират ", разяснява тя.

Манолова назова " пародийна " борбата на някогашните сътрудници от некоалицията. " Те са подготвени още веднъж да се прегърнат, а има и нови претенденти да влязат в " сглобката ". Не се стремим към постове, ще търсим поддръжка за законопроектите, които са в интерес на хората ", безапелационна е тя.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР