Велико Търново. Евродепутатът Цветелина Пенкова ще открие информационен офис във

...
Велико Търново. Евродепутатът Цветелина Пенкова ще открие информационен офис във
Коментари Харесай

Евродепутатът Цветелина Пенкова ще открие информационен офис във Велико Търново

Велико Търново. Евродепутатът Цветелина Пенкова ще открие информативен офис във Велико Търново. „ Градът е историческа и духовна столица на България с доста младежи и сила, който предлага положителни благоприятни условия “, уточни Цветелина Пенкова пред публицисти във Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .
Тя означи, че с цел да има дейна връзка сред евродепутатите и българските жители е належащо създаване на осведомителни центрове и офиси в страната. До края на месеца Пенкова ще разкрие собствен офис в София, в Студентски град, а по-късно сходен център ще бъде открит и във Велико Търново.
Областният ръководител на Българска социалистическа партия Петко Тюфекчиев посочи, че това ще бъде първи информативен офис на евродепутат от групата на социалистите и демократите от Европейския парламент в града.
„ Целта е всеки да се запознае непосредствено с опциите, които дава Европейски Съюз, методите за продан и за кандидатстване по разнообразни стратегии, както и разкриването на стажове за младежите “, уточни Пенкова. Според нея една от значимите задания пред българските представители в Екологичен потенциал е да спомагат на близо 250 хиляди български жители, живеещи във Англия след Брекзит, и в интервала, в който протичат процесите на отделяне на страната от Европейски Съюз.
Като член на Комисията по бюджетен надзор Цветелина Пенкова ще продължи да следи данните, свързани със злоупотребата на евросредства в границите на всички страни членки на съюза. Сред другите предпочитани тематики ще бъдат така наречен двойни стандарти и отбраната на потребителите, както и опциите на Кохезионния фонд, общата селскостопанска политика и влизането на България в Шенгенското пространство.
„ Фрагментираността на Екологичен потенциал и изборът на негов ръководител с неубедително болшинство е доказателство, че гласът на всеки един представител в Европейския парламент ще има значение, което е значимо за отбрана на националните ползи “, приключи Пенкова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР