Великден е един от най-специалните празници в годината и носи

...
Великден е един от най-специалните празници в годината и носи
Коментари Харесай

Великден ще донесе зашеметяващи промени за тези 3 зодии

Великден е един от най-специалните празници в годината и носи невероятна духовна сила за всички ни, само че някои зодии ще бъдат в действителност благословени с шанс и страхотни промени тази година. А кои са те - вижте още в този момент:

 жена

Овен

Скъпи Овни, пред каквито и алтернативи да сте изправени сега, в дните към Великден и на самия ден, ще получите специфични и доста ясни знаци от ориста какъв да бъде идващият ви ход. След сложен интервал, ще усетите облекчение и животът ви ще потръгне в доста по-положителна и вярна посока. Бъдете безапелационни и уверени в интуицията си, тъй като в дните преди и след Великден тя ще бъде извънредно точна.

Козирог

Скъпи Козирози, каквито и пречки да е имало пред вас до момента, пригответе се, тъй като ви чакат късметлийски дни. Ще постигнете всички цели, за които сте се трудили досега и ще настъпят прелестни промени в живота ви. Всичко ще се случва с доста по-малко старания и по-лесно. Ще взимате значими решения с обсег.

 жена

Риби

Скъпи Риби, колкото повече наближава Великден, толкоз по-ясни ще стават задачите ви и проектът за живота оттук насетне. Ще се отървете от доста съмнения и ще получите мечтано самопризнание в работата. Единственото, което звездите ви поучават, е да деянията повече самообладание, ще се убедите, че си е заслужавало.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР