Вековният чинар в Аспарухово“ зае първо място в конкурса Дърво

...
Вековният чинар в Аспарухово“ зае първо място в конкурса Дърво
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 27 януари

Вековният чинар в „ Аспарухово “ зае първо място в състезанието „ Дърво с корен “ 2022. Номинацията на Мария Стефанова и децата от клуб „ Ела какъвто си “ събра 1593 гласа. Това оповестяват от фондация „ Екообщност “, научи Moreto.net.

Тазгодишното 14-то издание на „ София Филм Фест - Варна ” още веднъж ще разреши на феновете на седмото изкуство да избират измежду заглавия, номинирани или отличени единствено месец-два по-рано на такива международни конгреси като „ Берлинале ”, „ Кан ”, „ Венеция ” и „ Оскар ”-ите.

Труп на млада жена е открит край Варна. Тя е била оповестена за търсене при започване на месеца. Тялото е открито през днешния ден. Задържан е приятелят на жертвата, научи Moreto.net.

Купоните за храна в детските кухни във Варна ще се продават и онлайн, оповестиха за Moreto.net от общинското дружество „ Комплекс за детско хранене “ /КДХ/ във Варна.

Басът Ивайло Джуров: На камерна сцена музикантът се усеща като стихотворец

Песните от “Зимен път ” на Шуберт ще бъдат изпълнени премиерно за Варна в грациозен камерен концерт на 31 януари в Градската художествена изложба.

Финансовата комисия към локалния парламент одобри разпоредбите, по които ще аплайват Сдруженията на притежателите в жилищни здания, с цел да получат заемообразно финансиране от Община Варна за енергийно проучване на блоковете, тъй че да могат да аплайват за безплатно саниране. Решението следва да бъде подложено на дефинитивно гласоподаване на разглеждане на сесия на Общински съвет, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Трета поредна социална поръчка за избор на компания за построяването на зарядните станции за електробусите ще разгласи общинският транспортьор „ Градски превоз “ до дни. Това сподели за Moreto.net шефът инж. Николай Антонов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР