През ноември 2021 г. новината за провинението на един популярен

...
През ноември 2021 г. новината за провинението на един популярен
Коментари Харесай

Андре Токев разкрива подробности от живота си в мемоарна книга

През ноември 2021 година новината за провинението на един известен началник готвач за минути се популяризира във всички медии. Но оттатък него зад облика на един от най-успешните кулинари в Европа се крие история за героизъм, чест и сбъдването на личните фантазии.

Запознайте се с същинския Андре Токев в неговата откровена автобиография „ Продължавам “.

Написана под редакцията на дългогодишната журналистка Виолета Цветкова, тази книга е пречистващата изповед на един мъж, израснал сред три страни и достигнал върховете на своята специалност с помощта на желязната си дисциплинираност и на поддръжката, която получава от фамилията си. Мъж, минал през голям брой компликации, с цел да осъзнае, че в никакъв случай не трябва да спираш да се развиваш – неуспехите са уроци, а най-важното е да продължаваш напред по-силен и по-мъдър.

От детството в Германия и България, първите стъпки в кулинарията, работата напрегнат и построяването на лична философия в готвенето, до смяната на целия отрасъл и присъединяване в телевизионни формати като Masterchef – Андре Токев не пести детайлности и подмолни истории, които оформят многоликия портрет освен на кулинарния отрасъл, само че и на Европа като цяло.

Със забележително възприятие за комизъм и самоирония повелителят на европейската кухня споделя обичани свои предписания, правила, които следва в кухнята, както и прям роман за преломната вечер през 2021 година, наказването и изкуплението.

„ Продължавам “ от Андре Токев е достоверна и невероятна история за многоликите превратности на живота – изпълнена с непредвидени обрати, невероятни, само че напълно действителни случки и екшън, задоволителен за няколко холивудски кино лентата и риалити формати. Това е роман, напоен с мъдростта на човек, избрал да бъде себе си макар компликациите. Книга за провокациите на ориста и желязната воля да вземеш живота си в ръце и да продължиш.

„ Моето благосъстояние са хората, с които всеки ден до момента създавахме толкоз доста моменти на приятност – за всички тях е моето БЛАГОДАРЯ. Толкова са доста, че е невъзмож¬но да изпиша имената им, само че тук е моят реверанс за всеот¬дайността им да сме дружно в моята най-чиста кулинарна пристрастеност и в устрема ми да я трансформирам в креативна мощ. Наслаждавайте се на живота, гответе постоянно с лю¬бов, тъй като точно посредством храната изричаме всичко това, за което думите не стигат. А аз ходя към нови фантазии с обичаните си хора и с вярата за последващи срещи и събития, които да посрещам с усмивка.

Ето ме, прекосих през слънчеви и облачни дни. Често ми помагаше попътният вятър, само че нееднократно се борех с стихии, от време на време сътворени от самия мен. Паднах, станах, изтупах праха от панталона си и… Продължавам. “
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР