Вторият детски плувен турнир за купата на Св. св. Константин

...
Вторият детски плувен турнир за купата на Св. св. Константин
Коментари Харесай

Вторият детски плувен турнир за купата на Св. св. Константин и Елена се проведе днес

Вторият детски плувен шампионат за купата на Св. св. Константин и Елена се организира през днешния ден. Като част от годишния календар със събития на курортния комплекс, шампионатът има за цел да насърчи младите спортисти и да им обезпечи платформа за проявление на техните умения и пристрастеност към плуването.

Организирано с доста обич и отдаденост към спорта и развиването на децата, това плувно съревнование акцентира смисъла на плуването като метод на живот, който предизвиква дисциплината, постоянството и упоритостта.

Участие взеха деца на възраст сред 8 и 12 години от клубовете " Астери ", " Торпедо ", " Делфин " и " Оренда ". Те се състезаваха в разнообразни дисциплини, в това число 100 метра съчетано, 50 метра бътерфлай, 50 метра тил, 50 метра бруст и 50 метра свободен жанр.

За родените през 2013-2014 година девойки най-хубав играч e от клуб Астери – Хрисимира Христова, а от момчетата Мартин Димитров – клуб Делфин.

Най- положителните родени през 2015 година са: Мартина Чернева и Мартин Великов от клуб Торпедо. В крайното сложно класиране победител е клуб Торпедо.

С второто си годишно издание, Турнирът за купата на Св. св. Константин и Елена има за цел да се откри като годишно плувно съревнование, което ще продължи да въодушевява и стимулира младите плувци да доближат нови висоти в своята дисциплинираност.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР