Веганите правят двойно повече секс от месоядните и имат повече

...
Веганите правят двойно повече секс от месоядните и имат повече
Коментари Харесай

Веганите правят два пъти повече секс от месоядните |

Веганите вършат двойно повече секс от месоядните и имат повече полови мечти, сочи проучване, извършено от уеб страницата за запознанства IllicitEncounters.com, съобщи БГНЕС.

Цели 84% от веганите са удовлетворени от половия си живот, до момента в който единствено 59% от месоядните могат да кажат същото, написа „ Мирър “, публикувайки резултати от изследването..

Близо 57% от веганите вършат секс четири пъти седмично, два пъти повече от месоядните, които вършат обич единствено два пъти за седем дни.

И освен че съвсем всички вегани правят оценка половия си живот като страховит, само че и 58% от тях споделят, че постоянно имат сила за секс.

Според проучването веганите са по-авантюристично настроени към секса. Две трети са подготвени да опитват в леглото, до момента в който повече от половината месоядни признават, че не смеят да осъществят своите мечти.

Освен това месоядните са малко егоистични в секса. Само 35% от тях споделят, че избират да доставят наслаждение, в сравнение с да го получават, спрямо 58% от веганите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР