Кой не би искал да мирише страхотно през целия ден

...
Кой не би искал да мирише страхотно през целия ден
Коментари Харесай

Хитри трикове за дълготраен парфюм

Кой не би желал да мирише ужасно през целия ден и да има дългогодишен парфюм? Носенето на обичания ви мирис сигурно може да помогне, само че може би сте забелязали, че доста парфюми изчезват до обяд. Това евентуално е, тъй като не нанасяте парфюма си по верния метод. Повечето хора не осъзнават, че има най-хубави практики за използване на аромати, доста от които вършат парфюма по-траен. За страдание, в случай че съхранявате парфюма си в банята или на рафт на витрина, вие също не го съхранявате вярно.

Тук ще разгледаме някои препоръки и най-хубави практики, с цел да извлечете максимума от вашия парфюм – както за носенето му, по този начин и за съхранението му. За да извършите парфюма си по-траен, ще желаете да се уверите, че парфюмът може да се свърже с кожата ви и да остане имобилен през целия ден. За да извършите това, би трябвало да следвате допустимо най-вече от разпоредбите за парфюми по-долу. Тук също по този начин преглеждаме по какъв начин да извършите вашия парфюм да издържи по-дълго в бутилката!

 

Хитри трикове за дългогодишен парфюм

Нанесете незабавно след душ.

Започването с вярно нанасяне оказва помощ да се подсигурява, че вашият дългогодишен парфюм ще продължи през целия ден. За най-хубави резултати нанесете парфюма си незабавно откакто се изкъпете и изсушете.

Нанесете върху пулсовите си точки (Това е най-важното!).

Ароматът реагира на топлота и нанасянето върху точките на пулса ви може да помогне за дългогодишен парфюм. Напръскайте аромата си върху китките, тила, вътрешната страна на лактите и задната част на коленете.

 

 

Нанасяйте два пъти

 дългогодишен парфюм Хитри трикове за дългогодишен парфюм фотография: pinterest

Можете да накарате парфюма си да ухае по-дълго, като наслоите ароматите. Единият път нанесете върху леко влажна кожа незабавно след баня. След като подсушите кожата добре, изчакайте известно време и преди да облечете облеклата си, нанесете парфюм още един път. Така ще си подсигурите дългогодишен парфюм през целия ден.

Намажете с малко количество вазелин точките на пулса си преди нанасяне.

Ако имате потребност от спомагателен живот на аромата си, втрийте малко количество вазелин върху точките на пулса си преди нанасяне. Балсамът ще работи като спомагателна хидратираща ключалка за аромата, помагайки му да продължи още по-дълго. Така ще се сдобиете с дългогодишен парфюм.

 

 

НЕ втривайте аромата.

 дългогодишен парфюм Хитри трикове за дългогодишен парфюм фотография: pinterest

Разтриването на китките ви разгражда химикалите и кара горните нотки да се разграждат по-бързо, в сравнение с другояче. Ако не можете да напръскате аромата си, нежно го нанесете върху кожата си.

Парфюмът се задържа по влакната на облеклата по-дълго, в сравнение с по кожата. Напръскайте малко парфюм във въздуха и размахайте облеклата си или напръскайте с парфюм вътрешната подплата на ризата, сакото или шала. Въпреки че парфюмът е основан да работи с кожата и се задейства най-бързо, когато е изложен на телесна топлота, той може да се задържа за дълги интервали от време на облеклата ви, защото тъканта всмуква миризмите бързо.

Внимавайте да не пръскате парфюм непосредствено върху облекла, които елементарно се цапат, като коприна.

 дългогодишен парфюм Хитри трикове за дългогодишен парфюм фотография: pinterest

Парфюмът може да мирише малко по-леко върху облеклата ви, в сравнение с върху кожата ви, само че въпреки всичко би трябвало да мирише всъщност като определения от вас парфюм! Не втривайте аромата, с цел да имате дългогодишен парфюм.

Парфюмните масла са по-концентрирани и имат по-силен мирис.

 дългогодишен парфюм Хитри трикове за дългогодишен парфюм фотография: pinterest

Тъй като търкаляте пръчица парфюмно масло непосредствено върху точките на пулса, вместо да го пръскате, парфюмното масло за ролка е извънредно реактивно и се разпръсква, когато е изложено на телесна топлота. Направено е с повече парфюмно масло, в сравнение с спрей парфюм и има по-силен мирис.Освен това хидратира кожата ви, което усилва нейната продължителност.

Рол-он парфюмното масло също нормално е плътно и елементарно за носене. Хвърлете малко в чантата си и я носете със себе си денем, с цел да можете да добавите още веднъж, в случай че е належащо! Така ще се сдобиете с дългогодишен парфюм.

Светлината и топлината разграждат аромата във вашия парфюм по-бързо.

Изберете безвреден долап, рафт с доста сянка или хладно кътче, където да съхранявате парфюма си. Ако го оставите на плота в банята – или на друго място, което постоянно получава светлина, топлота и мокрота – парфюмът няма да издържи толкоз дълго и ще стартира да губи аромата си.

Изхвърлете парфюма си, когато срокът му на валидност изтече. Парфюмът има междинен период на валидност от 3 до 5 години, макар че някои могат да устоят до 10. Проверете опаковката на парфюма за по-точен период на валидност.

С тези елементарни и лесни стъпки ще се сдобиете с дългогодишен парфюм.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР