Веднага след като Златка Райкова се прибра с новороденото у

...
Веднага след като Златка Райкова се прибра с новороденото у
Коментари Харесай

Кога роди, кога се стопи: Златка Райкова свалила 10 кг за 10 дни

Веднага откакто Златка Райкова се прибра с новороденото вкъщи, някогашната плеймейтка не пропусна да обърне внимание и на почитателите си. 

И този уикенд, както всякога, тя не подцени почитателите си, като отговори на техни въпроси в обществените мрежи. Сега запитванията бяха фокусирани най-много върху второто ѝ дете. Щастливата майка разкри, че втората ѝ бременност е била по-трудна от първата, заради което ѝ се наложило да си почива повече през последните месеци преди раждането. Това станало причина тя да качи 17 кг. 
                             

Райкова обаче побърза да се похвали, че откогато е родила, към този момент е съумяла да смъкна цели 10 кг. За задачата била спряла захарта и лимитирала храненията.

37-годишната русокоска призна още, че не робува на набралата в последно време фешън наклонност майките да се допитват до астролози за деня и часа на секциото си, тъй че житейският път на детото им да бъде посипан от цветя и рози. 
                             

Както знаем към този момент, Златка се снабди с втора рожба на 3 май. Явно хубавицата бърза да си върне предходната форма, защото свалянето на 10 кг за 10 дни си е изумителен резултат. При избора на име на бебето Златка и този път съблюдава традицията и кръсти сина си на татко му - Карен-младши. Припомняме че, първото ѝ дете бе кръстено също на неговия татко - Благой-младши. 

Русата изкусителка с наслада показа, че баща Карен е на седмото небе от благополучие и се вълнува безпределно доста от появяването на наследника си. Тя също по този начин го похвали, че доста поставя грижи за сина си наедно с нея.

Райкова не скри обаче, че младият татко към момента е некадърен при слагането на памперси и че в множеството случаи тя е тази, която ги сменя. Феновете ѝ научиха още, че въпреки на този стадий Златка да разчита извънредно на помощта на двете баби на мъничето, тя въпреки всичко търси и жена, която да оказва помощ в развъждането на Карен-младши. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР