Вечните врагове Благо Джизъса и Георги Валентинов сложиха край на

...
Вечните врагове Благо Джизъса и Георги Валентинов сложиха край на
Коментари Харесай

Баджанаците Джизъса и Георги Валентинов се сдобриха в Сървайвър

Вечните врагове Благо Джизъса и Георги Валентинов сложиха завършек на враждата си на хиляди километри от България. Футболистът и ММА боецът, които са някогашни гаджета на плеймейтката Златка Райкова и до неотдавна не се понасяха, се прегърнаха в Доминикана, където се борят за победа в " Сървайвър ".



Двамата мъже от тима " Известни " влязоха дружно в тежка борба за родов имунитет. В нея те бяха вързани с въже за двойка от конкурентния отбор " Войни ". Целта на всеки тандем беше да изтегли противниковия в своето поле. Рамо до рамо, хванати за ръце, някогашните на Златка се трансфораха в непобедима машина и съумяха да сразят съперниците си - дизайнера Едис и юриста Крум.

След триумфа си те застанаха пред камерата, благодариха на фамилиите си и ненадейно се прегърнаха като първи другари.Играта за родов имунитет беше извоювана от известните, написа dir.bg. Освен че се избавиха от номинации за изпъждане, известните персони в " Survivor " получиха яйца, с които да се заситят. Липсата на задоволително храна към този момент им се отразява зле - артистът Филип Буков припадна от апетит, само че бързо съумя да се окопити.Загубилото племе " Войни " не получи хранителни запаси. То скоро ще би трябвало и да се раздели и с един от своите. Номинирани за изпъждане са мениджърът Елина и юристът Крум.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР