Вратарят на Тотнъм Гулиелмо Викарио беше принуден да прекъсне спора

...
Вратарят на Тотнъм Гулиелмо Викарио беше принуден да прекъсне спора
Коментари Харесай

Яростният Кристиан Ромеро беше отвлечен от съотборника си в Тотнъм по време на мача с Ливърпул

Вратарят на Тотнъм Гулиелмо Викарио беше заставен да прекъсне разногласието на полувремето сред Кристиан Ромеро и Емерсън Роял по време на загубата им с 4-2 от Ливърпул.

При загуба на Спърс с 2-0, Роял и Ромеро се сблъскаха, до момента в който вървяха към тунела след подаването на сигнал. Аржентинският национал Ромеро можеше да бъде забелязан да стачкува яростно към Роял.

Изглеждаше просто словесна война, само че когато двамата бранители се приближиха един до различен, Мики ван де Вен продължи да следи загрижено. Въпреки това, преди обстановката да ескалира, Викарио се притече на помощ и сграбчи Ромеро, като го дръпна надалеч от Роял и го насочи отвън терена.

Разглеждайки случая, Кийн сподели пред Sky Sports: „ Наистина нямам нищо срещу сходно държание, тъй като значи, че ви е грижа за играта. Но те би трябвало да имат тази експанзия в отбраната и играта си.

„ Спърс бяха доста слаби. Нямам нищо срещу, само че би трябвало да внесете тази експанзия в общата си игра, която не сме виждали от Спърс. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР