Вече втори месец скандалите около живота, сватбата и развода на

...
Вече втори месец скандалите около живота, сватбата и развода на
Коментари Харесай

Сватбата и разводът на 82-годишния Армен Джигарханян станаха световен проблем

Вече втори месец свадите към живота, сватбата и развода на 38-годишната Виталина Романовска-Цимбалюк и 82-годишния национален актьор на Съюз на съветските социалистически републики и на още няколко републики Армен Джигарханян освен че не стихват, те се разгарят като нестихващ пожар. Скандалните информации се появиха на първите страници и на доста задгранични вестници. Така че абсурдът с развода на артиста стана съвсем международен. Не остана нито едно студио, в което свадите към звездната двойка да не се разясняват за втори, трети и пети път. Дори и след развода им интервютата и мненията освен че не стопират, те набират още по-големи обороти. И, както споделя по този мотив великият Познер: “Нито един международен проблем, като войната в Сирия, нуклеарните бомби в Корея или американското посолство в Йерусалим, не са предизвиквали такива гневни изявления, каквато е сагата “любов и омраза” на звездното семейство...” След развода 82-годишният артист и режисьор прави публично изказване, че не желае и няма да приказва за към този момент някогашната си, трета, брачна половинка Виталина Цимбалюк-Романовска, като я назовава “гадкий человек, воровка” (гаден човек, крадла).

Както от дълго време стана известно,

младата хубавица е съумяла единствено за две години
да отнеме цялото имущество на артиста


и сега той даже няма къде да живее. Тоест неговите три жилището в Москва на стойност към 100 милиона рубли и половината от общото жилище с някогашната му брачна половинка Татяна Власова, което се намира в центъра на Москва, са към този момент владеене на Виталина. Освен това от милионите на Джигарханян в банковите сметка не е останало съвсем нищо. Изтеглени са даже и парите, нужни на артиста за оцеляване. Когато той схваща, че е останал единствено с един чифт сако и панталони, не му остава нищо друго, с изключение на да възкликне: “Век живей, век се учи, все едно простак ще си умреш!”. На всичкото от горната страна се заприказва и за бременността на Виталина, появиха се нейни папарашки фотоси, на които тя е неглиже в хотелска стая с незнаен млад мъж. Всъщност какво реализира хитрата като лисица украинка с това, че публично стана брачна половинка на престарелия артист? Навярно доста повече, в сравнение с е очаквала. Веднага е назначена от младоженеца брачен партньор за общоприет шеф на неговия спектакъл “Армен Джигарханян”, въпреки че няма уместно обучение. Или както през днешния ден твърди самичък артистът: “Тя е една посредствена пианистка и нищо не схваща от театър”... Майка й е началник на шивашкия отдел, а татко й - основен инженер на театъра. Следващата стъпка на оправната украинка е да промени устава на театъра по този начин, че да в профил брачна половинка си от директната работа по постановките, а напоследък, както наскоро стана известно, е имала желание

изобщо да го лиши от правото да работи в личния си спектакъл

Получавала е заплата 6 пъти по-висока от тази на Джигарханян и все пак от сметките на театъра са изчезнали незнайно къде 80 милиона рубли, планувани за ремонт. В кабинета на артиста имало сложени камери, без позволение, несъмнено, и Виталина е дебнела всяка негова стъпка, всеки негов диалог по телефона. Освен това тя му слагала упойващи инжекции, вместо инсулин, с цел да може да го манипулира както й е комфортно. В околните дни ще се гледа първото правосъдно дело, заведено против екссъпругата на артиста, за нелегално поставените камери. Според юриста на Джигарханян, Евгений Парфьонов, това няма да е единственият правосъден иск против украинката.



Той е изискал извлечения от банките, където са били парите му, и се оказва, че от наличните 4 милиона са му останали едвам 6,904 рубли. Сега въпросът е какъв брой общо милиона е откраднала Виталина от Джигарханян, тъй като тя е имала достъп и до банковите му сметки, и до наличните му в касата пари. Бившата към този момент генерална директорка на спектакъл “Армен Джигарханян” твърди, че се е омъжила за артиста по обич. Била влюбена в него от детските си години и с опцията да подписа брак с него се изпълнила детската й фантазия. “Любов, обич, въздиша през днешния ден Джигарханян, но зад любовта от самото начало са стояли моите банкови сметки и златните метри на трите ми жилища, които към този момент не са мои...” Хитрата дама съумява да трансферира на свое име тези жилища няколко дни преди публично да подписа брак с артиста, и през днешния ден твърди наляво и надясно, че те са купени с нейни пари и никой не може да й ги отнеме. Тя изрично декларира, че при развода няма какво да дели със брачна половинка си, тъй като през двегодишния си брак те не са добили нищо, което да разделят.

Влюбеният и лековерен артист в действителност не гледал какво подписва,

имайки цялостно доверие на жена си. Явно по този начин е подписал и генералното пълномощие, благодарение на което Виталина става притежател на златните метри жилищна повърхност в Москва. Явно трите парцела не са били задоволителни на аферистката, тъй като, до момента в който Армен Джигарханян лежи в болничното заведение в тежко положение, всеки ден от банковата му сметка е теглила сред 50 000 и 200 000 лв.. През последните дни сагата “Виталина - Джигарханян” става още по-интересна. Неочаквано и за самата нея стартират да изплуват едно по едно нейните планове, които провокират сериозен престъпен скандал, който към този момент е влезнал в съда като наказателно дело против Виталина. Оказва се, че тя е заключвала артиста в кабинета му и го е следила с камери, давала му е някакви странни таблетки, от които той спрял да познава актьорите, с които работи, разпространявала е неразрешени фрагменти, запечатали нелицеприятни подиуми от персоналния му живот.

В момента артистът живее в нает от негови арменски другари апартамент с вярата, че мошеничествата на Виталина Цимбалюк-Романовска ще бъдат потвърдени по време на правосъдните каузи и той ще може още веднъж да заживее в предходното си жилище. Всекидневните изявления по вестниците, предаванията за сагата “Виталина-Джигарханян” съвсем във всички коментарни студиа на малките екрани приказват за това, че артистът е пристигнал на себе си, наподобява доста по-добре, в сравнение с когато живееше дружно с Виталина, и даже репетира за най-новата режисура на личния си спектакъл. А в правосъдната зала към този момент някогашната брачна половинка му пожела: “Дълга и мъчителна смърт”.

Дай боже и клетвата й
да е подправена като самата нея!


Междувременно 26-годишната брачна половинка на известния 86-годишен съветски артист Иван Краско направи публично изказване за медиите, в което се споделя: “Моля да не бъда сравнявана със брачната половинка на Армен Джигарханян, Виталина Цимбалюк-Романовска, тъй като бракът ми с Иван е основан на основата на откровени усеща, а не поради пари. Съпругът ми Иван Иванович благодари на Бога за това, че няма огромно положение, с цел да се случи и с него това, което се случи с Джигарханян... Ние даже нямаме лично жилище, нито огромни суми в банкови сметки. Но по тази причина пък се обичаме...”

Подготви Тодорка НИКОЛОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР