Вече ви разказахме която официално подобри рекорда за най-млада жена,

...
Вече ви разказахме която официално подобри рекорда за най-млада жена,
Коментари Харесай

Димитър Димитров - спонсорът на Зара Ръдърфорд, който изгради независима от енергото подземна империя

Вече ви разказахме която публично усъвършенства върха за най-млада жена, изпълнила независима самолетна обиколка към света. Пътуването ѝ нямаше да е допустимо без основния спонсор – българинът Димитър Димитров, който е създател на хостинг-компанията ICDSoft.

Димитров е прочут с новаторските си хрумвания, които от време на време даже са малко налудничави. Той е построил лична подземна империя, която е изцяло самостоятелна от енергото – ход, който наподобява повече от съобразителен в подтекста на внезапното повишаване на цените на тока за бизнеса и битовите консуматори.

Спонсорът на Зара, който съобщи, че ще финансира и самолетната обиколка на 16-годишния ѝ брат, съхранява данните на клиентите на хостинг-компанията си в предпазена от външни фактори среда подземен. Освен това е построил „ под земята град “, който може да подслони 200 души и те да останат свързани със света за цяла година.

bTV сподели репортаж за модерната инфраструктура, която Димитров е основал в провинцията – високо в планината, на километри от София. Там той е издигнал голяма оранжерия, в която се засажда и се отглежда чиста и екологична храна за него и чиновниците му.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР