Вече ви информирахме, че един 19-годишен тийнейджър, който стана известен

...
Вече ви информирахме, че един 19-годишен тийнейджър, който стана известен
Коментари Харесай

Тийнейджърът, проследяващ частния самолет на Илон Мъск, отхвърли предложението му за временна безплатна Tesla

Вече ви информирахме, че един 19-годишен младеж, който стана прочут с акаунта си в Twitter, получи Първоначално Илон Мъск предложи 5 хиляди $ на младежа, а след това регламентираният рушвет доближи до електрически автомобил. Въпреки примамливата оферта младежът отхвърли предлагането.

Джак Суини сподели по-рано, че ще вземе безвъзмездна Tesla от Мъск в подмяна на заличаване на акаунта, откакто отхвърли оферта от 5000 $ от основния изпълнителен шеф на компанията.

В петък в Twitter Скот Пейнтър, основен изпълнителен шеф на Autonomy, компания за наемане на коли, предложи на Суини абонамент за Tesla Model 3, в случай че изтрие акаунта на Musk за следене на самолети. Wall Street Journal заяви, че офертата е била за тригодишен абонамент.

Суини обаче отговори: " Казах ви, че не се интересувам от абонамент "
В изявление за The Journal в петък Суини изясни за какво е взел решението си. " Искам моя лична кола. Не желая да я връщам след три години ", сподели той. „ Ако ми беше препоръчана такава, щях да спра тракера. “

Ще напомним, че неговият акаунт за следене на самолети употребява ботове, които следят обществено налични данни за въздушното придвижване.

След като отхвърли 5000 $ от Мъск за заличаване на акаунта, Суини сподели за Insider, че е отказал предлагането, тъй като не е задоволително, с цел да размени удовлетворението, което получава от ръководството на акаунта.

В първичния си диалог с Мъск, който се е провел посредством директни известия в Twitter през есента на 2021 година и беше оповестен за първи път от Protocol.

В него Мъск споделя : „ Можете ли да свалите това? Това е риск за сигурността “.

Суини дава отговор : " Да, мога, само че това ще ти коства Tesla Model3 "

Мъск : „ Какво ще кажете за $5 000 за този акаунт с цел да не улесняваме лудите хора да ме наблюдават? “

Суини : " Звучи осъществимо, само че има ли късмет да увеличим това до $50 000? " Той цитира финансирането за колежа си и сподели на милиардера, че парите могат да отидат и за закупуване на Tesla Model 3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР