Вече цял месец Преслава се наслаждава на слънчевите лъчи в

...
Вече цял месец Преслава се наслаждава на слънчевите лъчи в
Коментари Харесай

Преслава изпадна в ужас в Тайланд

Вече цялостен месец Преслава се любува на слънчевите лъчи в Тайланд, дружно с приятеля си Павел и дъщеричката им Паола. Снимките демонстрират, че си прекарват ужасно. 

Двамата родители взеха решение да зарадват щерка си и да я заведат на шоу с делфини, където се случи занимателна преживелица. В програмата беше планувано шоу с уейк ръб, като на всички присъстващи им бяха раздадени дъждобрани преди този момент и това не беше инцидентно, тъй като. Уейк борда покрай Преслава и я окъпа цялата, само че най-комичното пристигна по-късно. 

Готови за баня?
От мощната бликам Преслава изпусна телефона си и той падна в локва. През това време Павел снима обичаната си и запечатва този занимателен миг, в който фолкизпълнителката към този момент си представяше какво ще прави без мобилно устройство до края на почивката. 
                             

Преслава накисна скъпия си телефон в купа с ориз, с цел да може да се изтегли влагата от устройството, макар характерностите че е водоустойчив. На фрагментите си проличава, че тя е оправила апарата и той още веднъж работи.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР