Вече са ясни номинациите за наградите Еми и сега трябва

...
Вече са ясни номинациите за наградите Еми и сега трябва
Коментари Харесай

Чернобил, HBO и колко номинации получи минисриалът

Вече са ясни номинациите за премиите Еми и в този момент би трябвало търпеливо да дочакаме 22 септември, с цел да разберем спечелилите в обособените категории.

Не е никаква изненада, че HBO преобладаваха в съвсем всички категории. Голяма заслуга за това имаше, несъмнено, Game of Thrones и въобще не сме сюрпризирани, макар че последният сезон отнесе много рецензии. Сериалът получи 32 номинации в другите категории.

Приятната изненада обаче пристигна от минисериала " Чернобил ". Той получи забележителните 19 номинации. Сред категориите, в които " Чернобил " ще се бори за премия, са за най-хубав лимитиран сериал, най-хубав артист (Джаред Харис) и най-хубава актриса (Емили Уотсън) в поддържаща роля в лимитиран сериал.

Но това не е всичко, тъй като минисериалът може да завоюва и в категориите за поддържаща мъжка роля, кинематография, кастинг, костюми, режисьор, прически и грим и други.

Сред останалите отличници за HBO бяха сериалите " Бари " (17 номинации), " Истински детектив " (9 номинации), " Вице " (9 номинации) и " Отворени рани " (8 номинации).

Ще вмъкнем единствено, че най-номинираната продукция на Netflix беше When They See Us. Лимитираният сериал получи 16 номинации за Еми. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР