Вече от ужасно много време се говори за специалния еднократен

...
Вече от ужасно много време се говори за специалния еднократен
Коментари Харесай

Какво се случва със специалния епизод на Приятели

Вече от извънредно доста време се приказва за специфичния еднократен епизод на " Приятели " , който трябваше да забележим още преди към половин година.

Пандемията още веднъж удари " Приятели "

Нова порция неприятни вести

Заради пандемията обаче фотосите пропаднаха. Говореше се, че през август най-сетне ще се състоят, само че в последна сметка и тези проекти не се реализираха.

И към този момент чак губим вяра, че скоро ще забележим с какво желаят да ни изненадат както продуцентите на един от най-успешните сериали за всички времена, по този начин и самите артисти.

Friends reunion being rescheduled for the beginning of March. Looks like we have a busy year coming up. And that's the way I like it!
— matthew perry (@MatthewPerry)
От профила на Матю Пери в Twitter обаче излиза наяве, че има нов проект за деяние. От написаното разбираме, че фотосите на специфичния епизод са планувани за началото на месец март 2021 година

Какво знаят Дженифър Анистън и Лиса Кудроу за новите " Приятели "

Чудим се дали не ни баламосват

Според Пери това ще значи, че годината (поне за него) ще бъде натоварена, само че пък той по този начин обича. Силно се надяваме, че в действителност този период ще бъде спазен и в средата на 2021 година ще забележим въпросната продукция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР