Вече девети ден държавните институции в лицето на Министерството на

...
Вече девети ден държавните институции в лицето на Министерството на
Коментари Харесай

Как държавата направи от павилион - сграда и мълчи след трагичния инцидент с момчето

Вече девети ден държавните институции в лицето на Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ), Министерството на здравеопазването и регионалният шеф на София мълчат към

Това стана поради нелегално подложен кабел до противозаконен павилион в двора на болница " Св. Иван Рилски " в София, която е под шапката на Министерството на здравеопазването. От лечебното заведение отхвърлят всякаква информация за подписания контракт с наемателя на павилиона с претекст следствие на случая от прокуратурата.

До момента нито една институция не е поела отговорност за нелепата гибел на момчето. Вместо това си трансферират взаимно топката и по този начин нескрито излязоха фрапантни нарушавания на закона, осъществени от самата държавна администрация в името на " неслучаен човек ".

Незаконният павилион се оказа постройка на страната

В събота стана ясно, че противозаконният павилион по документи не е преместваем обект, а постройка , откакто първо през 2011 година е нанесен в кадастъра, а четири години по-късно и в кадастралната карта. Първи за това заяви някогашният към този момент основен проектант на регион Триадица Иван Шишков, който единствен досега подаде оставка от поста.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР