Вдовицата на убития в ЮАР бизнесмен Джордже Михалевич – Наталия

...
Вдовицата на убития в ЮАР бизнесмен Джордже Михалевич – Наталия
Коментари Харесай

Наталия Гуркова се върна към светския живот с целия си блясък

Вдовицата на убития в ЮАР предприемач Джордже Михалевич – Наталия Гуркова, се завърна към светския живот и светлините на прожекторите. Повече от година след гибелта на брачна половинка си, тя се появи на елит награди и показва блестяща визия. Облечена в дизайнерска черна рокля и окичена с диаманти, хубавицата събра погледите на присъстващите, видя HotArena.

Четири месеца след гибелта на Джордже някогашната миска стартира работа като водеща на седмична онлайн графа, в която представяше знакови за България и света тематики, само че предаването не притегли нужния зрителски интерес и към този момент не се излъчва. Тогава Гуркова посвети цялото си внимание на двете си деца – Джорджия и Кристиан, които са в сложна възраст и занапред откриват себе си.

Дългокраката брюнетка предизвиква щерка си да върви по нейните стъпки и да се явява на състезания за хубост. 10-годишното момиче е наследило хубавите черти на известната си майка и тази година завоюва съревнованието „ Little Miss Nations ”,  което се организира в Бразилия. На него се явиха претендентки от целия свят, само че наследницата на Наталия се окичи с короната.

Гуркова рядко приказва за персоналния си живот след нещастието със брачна половинка й. Тя избира да споделя за креативните си проекти, а на мъчителните въпроси дава отговор сбито. Почитателите й показват удовлетворение, че е съумяла да си стъпи на краката и лека-полека да се съвземе след убийството на Джордже. Наталия споделя, че е признателна за поддръжката на родственици, другари и почитатели. „ Наистина значи доста за мен! ”, разяснява тя. Майката на черногореца също й оказва помощ и постоянно й гостува в София.

В края на септември предходната година някогашната миска загуби обичания си мъж, който бе погубен посредством разстрел наоколо до Йоханесбург. Южноафриканските медии оповестиха, че похитителите наблюдавали автомобила на черногорския предприемач, спрели тъкмо до него на червен светофар и похитили жертвата през страничното стъкло на колата. Не е загадка, че бизнесът на Михалевич не беше напълно законен, въпреки че Наталия постоянно го е защитавала и е отклонявала слуховете по негов адрес. С финансовата рецесия на Джордже обаче започнаха и проблемите в брака му. Заговори се, че жена му има извънбрачни връзки, а слуховете за окончателната им разлъка зачестиха. Запознати настояват, че поради богатото престъпно досие на брачна половинка си Гуркова изгубила съня и спокойствието си. Обезпокоена за живота на двете си деца, някогашната миска напусна дефинитивно ЮАР преди няколко години и заживя с майка си в столичния квартал „ Младост ”, написа Уикенд.

За гибелта на Михалевич тя научила по телефона от южноафрикански полицейски инспектори. Хора от обкръжението на Наталия настояват, че в продължение на седмици не можела да се отърси от първичния потрес,  пиела и антидепресанти. Едва неотдавна съумяла да се съвземе и да продължи напред, най-много поради децата си Джорджия и Кристиян.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР