Вдовицата на най-богатия българин преди 1989 година Илия Павлов –

...
Вдовицата на най-богатия българин преди 1989 година Илия Павлов –
Коментари Харесай

Любопитни новини за Дарина Павлова

Вдовицата на най-богатия българин преди 1989 година Илия Павлов – Дарина Павлова, провокира възторг на кинофестивала в красивия пристанищен град Иския, който се организира за 20-и път сред 10 и 17 юли.

Мадам Мулти беше специфичен посетител на феста и се срещна с Андрю Гарфийлд, станал знаменит с ролята си на Спайдърмен.

Дарина Павова отседна в петзвездния хотел „ Реджина Изабела”, като нейни съседи по апартамент бяха артистът Рон Мос, повече прочут като Рич от „ Дързост и красота”, и дамата на Стинг – актрисата и продуцент Труди Стайлър. Българката беше почетен посетител на всички министър председатели и галавечери и беше в компанията на своя пиар Сандро Рубини.

Всички чакаха тя да заведе в Иския и новото си гадже – младият и надарен италиански ортопед и еластичен хирург Джовани Анджолини, който беше специфичен посетител на рождения ѝ ден на 30 май. Оказа се обаче, че хубавецът с тяло на Аполон в действителност има връзка с някогашната жена на Ерос Рамацоти – тв водещата Мишел Хунцикер.

Медиите на Ботуша не стопират да пишат за най-новата световна двойка, като разгласяват и техни папарашки фотоси. Влюбените бяха уловени на яхта по време на ваканцията си в Сардиния през юни. 41-годишният красавец е приключил медицина, специализирал е ортопедия и травматология, само че в този момент работи главно като еластичен хирург. През 2015-а става прочут с присъединяване си във ВИП Брадър, където го избират за най-горещия доктор, написа " Галерия ".

Не е ясно какво тогава го свързва с Дарина Павлова и от кое място потегли горещият слух, че са гаджета. Може би двамата са просто близки другари или той се грижи за външния ѝ тип, тъй като Дарина в желанието си да наподобява млада, не стопира да си прави интервенции. Двамата излизат дружно в една компания в Рим, където Дарина живее в този момент. Тя обитаваше архитектурно украшение като от приказките в топ центъра на Рим, което беше трансформирала в място за всемирски купони и празненства за значими персони от италианския и международен хайлайф, само че преди години го продаде. Свръхзадачата ѝ беше да стане любимка на Силвио Берлускони, напомнят всемирски хроникьори от Ботуша.

Богаташката вдовица имаше спекулация с някогашния италиански министър председател, само че до женитба по този начин и не се стигна. Двамата се срещат във Вашингтон през 2004-а, откакто Илия Павлов е погубен. „ Започнах да изучавам италиански и се реалокирах в Рим. Никога няма да мога да не помни първата ни нощ дружно. Продължавах да си дублирам: изумително. И през днешния ден той още ме подиграва, когато си припомняме преживяното”, описа преди време Павлова. Аферата им продължава години наред, като с времето тя става все обрана в разказите си за Берлускони и твърди, че със Силвио в действителност са доста положителни другари. В интерес на истината точно той оказва помощ на Дарина да се нанесе в първокласното жилище в центъра на Рим. Вдовицата на Илия Павлов населява повече от десетилетие архитектурното украшение, което е част от постройка, наподобяваща на замък, издигната през далечната 1800 година по план на именития проектант Валадиер.

След Берлускони Павлова излизаше с младия артист Джулио Берути, роден в Рим. 21-годишната им разлика по никакъв начин не притесняваше Мадам Мулти и тя афишираше връзката им под път и над път. По едно време даже се заприказва, че той ѝ е предложил брак, само че в последна сметка двамата се разделиха, а Дарина напусна Рим. Запознати от най-близкия ѝ кръг настояват, че тя си е купила нова страхотна къща в италианската столица. Това не ѝ пречи постоянно да отскача до Америка, където също има парцели.

А през есента още веднъж ще стегне куфарите за Дубай. Там живее доведената ѝ щерка Венцислава, която е омъжена за Тарек Микнас, чийто татко е един от най-богатите мъже в Близкия Изток. Той има голяма империя в хотелиерската промишленост, има бизнес с недвижими парцели и е притежател на една от най-мощните рекламни организации в Дубай. Венцислава е от първия брак на Илия Павлов с Антоанета Чергиланова. Тарек и Венцислава са семейство от 2014-а и живеят в Дубай с двете си деца. Въпреки че Дарина е мащеха на Венцислава, двете са в прелестни връзки и Мадам Мулти постоянно живее като принцеса в Дубай. На своите сътрудници от разнообразни страни Тарек я представял като медиатор по вложения и развиване.

Вдовицата на Илия Павлов продължава да се занимава с продуцентство. Запознати издават, че тя работи по нов касов филм, за който ще приказва през есента, написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР