Вдъхновен от идеята за впускане в завладяващо пътешествие на сетивата,

...
Вдъхновен от идеята за впускане в завладяващо пътешествие на сетивата,
Коментари Харесай

Giorgio Armani представя MY WAY NECTAR eau de parfum

Вдъхновен от концепцията за впускане в завладяващо странствуване на сетивата, Giorgio Armani показва MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM – комбиниране на плодове и цветя, което носи всепоглъщащо обонятелно прекарване.

Най-новото попълнение MY WAY EAU DE PARFUM NECTAR разкрива сладка, плодова и сочна интерпретация на емблематичния мирис MY WAY посредством комбинацията от нежна тубероза с възхитителни свежи плодови нотки на акомпанимент от сочна круша.

Уловил спонтанното радостно въодушевление и актуалната женственост на аромата, флаконът е в нов, напълно розов нюанс, направен в присъщата за MY WAY квадратна и въпреки всичко заоблена форма. Нов проницаем розов амулет служи за капачка, като предава цялата лека и свежа наслада на сока, присъща за MY WAY EAU DE PARFUM NECTAR.

В своите аромати, като MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM, Giorgio Armani показва своята ангажираност към по-устойчиво бъдеще. В състава му влизат натурални първични материали от резистентен генезис, измежду които тубероза и ванилия. Ароматната сбирка MY WAY въплъщава облика на женствеността със свободен дух, предизвиквайки чувството за самостоятелност, което дава да изследваш всичко, което светът може да предложи. MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM е най-новото попълнение в гамата.  Колекцията MY WAY към този момент се състои от пет завладяващи аромата, като общото за всички тях е сърцето от тубероза, а всеки мирис интерпретира този аспект по собствен неповторим метод.



СЕТИВЕН БЛЕНД ОТ АРОМАТИ

Разработен от майстор-парфюмериста Карлос Бенаим, MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM се разпростира с връхни нотки, които акцентират свежите сочни нотки на акомпанимент от круша, сливащи се с искрящия, зелен и благоуханен акомпанимент от ревен.

Тези плодови нотки се комбинират с пикантното сърце от цитрусов бергамот и извлека от портокалов цвят в масло от горчив портокал – две отличителни черти на ароматите MY WAY.

Сърцето на акомпанимента от листа на виолетка служи за възстановяване и укрепване на белия пъстър букет на MY WAY, формиран от нежно слънчево сърце от абсолю от тубероза и свежа сияйна суперинфузия от жасмин грандифлорум. Росните растителни нотки на акомпанимента от листа на виолетка придават прохлада на аромата.

В основата бял дървесен акомпанимент е разбъркан с топло чувствено кедрово дърво, пристрастяваща първокласна инфузия от бурбонска ванилия от Мадагаскар и бял мускусен акомпанимент, постигайки нежния и чист, успокоителен резултат на втора кожа на MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM.

СЪСТАВКИ, ПОДБРАНИ С ГРИЖА

В ароматите на марката Giorgio Armani отдава приоритет на използването на съставки с най-фино качество, а при набирането им се зачитат околната среда и общностите, в които се добиват. Giorgio Armani си сътрудничи с локални неправителствени организации за набиране на натурални съставки посредством локални стратегии. Тези стратегии, учредени на правилата на обективна търговия, имат за цел да поддържат стопански уязвимите общности.

АНГАЖИМЕНТ КЪМ ПЛАНЕТАТА

Дебютът на MY WAY през 2020 година означи усилването на уговорката на марката Giorgio Armani към околната среда.

За да способства за устойчива промяна, Giorgio Armani продължава да концентрира напъните си за резистентност върху намаляването на въглеродния отпечатък на марката. От 2020 година насам Giorgio Armani е подкрепил пет стратегии за запазване на горите, ситуирани в четири страни: Зимбабве, Бразилия, Индонезия и Перу. Чрез тези стратегии са опазени близо 15 000 хектара гори и са засадени над 80 000 дървета. Giorgio Armani също по този начин взема под внимание наболелия въпрос, обвързван с дефицита на вода – друга последица от изменението на климата, посредством самодейността на марката Acqua for Life. 



МНОГОЛИКА ЖЕНСТВЕНОСТ

Олицетворена от Сидни Суини, сбирката аромати MY WAY въплъщава спонтанна и освободена визия за женственост, улавяйки същността на свободата и любознанието към всичко, което светът може да предложи. 

Уникалният етос на MY WAY е „ Аз съм това, което изживявам “, защото ароматът припомня за силата на прекарването на единствени по рода си моменти. MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM въплъщава този етос и приканва да проучите хоризонта и да следвате личния си път в незнайното.

Колекцията MY WAY към този момент се състои от пет завладяващи аромата, като общото за всички тях е сърцето от тубероза, а всеки мирис интерпретира този аспект по собствен метод.

Оригиналният актуален флорален мирис на MY WAY EAU DE PARFUM се характеризира с букет от ярки бели цветя, като сътворява сияйна женственост.

MY WAY INTENSE носи подсилени флорални нотки и интензивна дървесна диря.

MY WAY FLORAL е свежа и многолика интерпретация на актуалния темперамент на MY WAY заради съчетанието на бял пъстър букет със сияйни свежи зелени нотки.

MY WAY PARFUM основава своя лъчезарен мекушав резултат със сърце, което съчетава мощно въздействащ наследник ирис, сърце от абсолю от слънчева тубероза и мускусен амбрет.

MY WAY EAU DE PARFUM NECTAR, оригиналност в сбирката, улавя спонтанна искряща женственост с плодовите си акомпанименти от круша и ревен и акомпанимента от листа на виолетка, съчетани с присъщата за MY WAY суперинфузия на жасмин грандифлорум и сърце от абсолю от тубероза.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР