“Вчерашното изявление на бившия главен прокурор Иван Гешев показва, че

...
“Вчерашното изявление на бившия главен прокурор Иван Гешев показва, че
Коментари Харесай

Борисов се оплака от Гешев, каза как го тормозили прокурори

“Вчерашното изказване на някогашния основен прокурор Иван Гешев демонстрира, че всичко, което направи в последните си дни като основен прокурор, е било в подготовка на неговия политически план ”, съобщи пред медии в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Бившият водач уточни, че до момента в който е бил разпитван в прокуратурата, е трябвало да отговоря какво е имал поради, когато е споделил, че след 5 години ще се дами. “По-страшно беше във Върховен касационен съд, където пристигнаха трима прокурори, с цел да ми зададат въпроса за какво съм изискал оставката на Гешев “, разяснява водачът на ГЕРБ.
-->
Той добави, че тогава е попитал дали президентът, Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Корнелия Нинова, Слави Трифонов, също са били извикани, тъй като те първи са поискали промяната на обвинител номер едно.

“На съучениците на Гешев имунитета си няма да го дам. Моя имунитет го дава българският народ, поставяйки ме преди всичко и на избори, и в социологически организации, и като политическа персона ”, безапелационен бе Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР