Вчерашната шестчасова бутафория КСНС демонстрира за пореден път максимата, че

...
Вчерашната шестчасова бутафория КСНС демонстрира за пореден път максимата, че
Коментари Харесай

ЦИРКЪТ НА ВЪРХА СЕ ВИХРИ: Радев нарита Киро публично, ГЕРБ им послужи за масовка, а малкият тарикат се направи на Тифозната Мери

Вчерашната шестчасова бутафория КСНС показва за следващ път максимата, че егото на Радев е деструктивен детайл за държавността.

Целта на аворитарния властник бе да напомни кой е бигбосът – к`ви сте вие, вие сте ми масовката, аз повеждам четата…А " Просто Киро " е просто фасада, която би трябвало да бъде „ наритана “ обществено за наставление.

Подобни извършения в самомнителност ни излизат прекомерно скъпо. Сега цялата власт ще бъде карантинирана посред взрива на пандемията. Защото Радев решил да се прави на мъж и тъй като дребният хитрец, водещ се ръководител на Народното събрание (даже ми е неловко да го напиша) , имал признаци, само че се скатал и предпочел да се направи на Тифозната Мери.
свързани новини31360преди 45 минути50030преди 10 часа
Отделна тематика е за какво КСНС продължи шест часа, в случай че имало „ консенсус “ и всички се обединили към остарялата ни позиция за Северна Македония. Добре е някой да изясни. Например ГЕРБ, които окончателно са съпротива.

Репортери на ПИК потърсиха за коментар госпожа Десислава Атанасова, само че тя не си вдигаше настойчиво телефона. Щяхме да я попитаме следното:

1 . Защо ГЕРБ легитимира пиар-шоуто на президента, който три години подред не благоволи да свика КСНС при ръководството на Борисов и умишлено взломяваше институционалния консенсус?

2. Защо ГЕРБ легитимира нарушителя на Конституцията Румен Радев и нарушителя на Наказателния кодекс Кирил Петков, вместо да се дистанцира и да ги остави сами да разиграват евтиния си цирк, режисиран от Херо Мустафа?

Позицията на КСНС от през вчерашния ден е позицията на кабинета „ Борисов “ – преписана безусловно, само че без да се цитира авторството. Това обаче не е „ последователност “, а бездарие на новата власт. Може би госпожа Десислава Атанасова трябваше да го подчертае по-категорично, вместо да кокетничи на фотосите до създателя на държавния прелом Румен Радев.

Изобщо КСНС бе неуспех на цялата политическа класа и оскърбление за гласоподавателите, които отново се оставят да ги вземат за шарани. Някакви изцяло неподготвени и несъстоятелни хора, случайници, си играят на политика, начесват самолюбието си и ни показват това като угриженост за националните ползи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР