Антиизраелски демонстрант каза пред CNN в сряда, че ционистките бандити“

...
Антиизраелски демонстрант каза пред CNN в сряда, че ционистките бандити“
Коментари Харесай

Протестиращият от Калифорнийския университет в Лос Анджелис казва, че „ционистките бандити“ са пуснали плъхове в антиизраелски лагер

Антиизраелски стачкуващ сподели пред CNN в сряда, че „ ционистките бандити “ са атакували техния лагер в Калифорнийския университет в Лос Анджелис и са пуснали „ плъхове “, до момента в който се опитваха да стачкуват след часове на принуждение в кампуса на колежа.

UCLA „ връзка с медиите в лагера “ и лекар по политически науки. студентът Винсент Доер сподели, че протестиращите неведнъж са предупреждавали колежа за тормоз и смъртни закани против студенти, преди да избухне принуждение във вторник вечерта. Боевете започнаха, откакто група произраелски протестиращи дойдоха на демонстрацията.

„ Ние предупредихме университета за заканите за обезчестяване, смъртните закани против нашите студенти, физическия тормоз, стартирането на плъхове в нашия лагер от ционистите през нощта “, сподели студентът.

Студент от UCLA и пропалестински протестиращ се причисли към CNN в сряда след нощ на принуждение в UCLA. (Скрийншот/CNN)

„ Всяка вечер ционистите идват и т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР