Вчера ви написах, че изборите в София няма да приключат

...
Вчера ви написах, че изборите в София няма да приключат
Коментари Харесай

Изборите в София пред касиране!? Разследващ журналист разкри измами на Терзиев и Бонев, посочи съучастници

Вчера ви написах, че изборите в София няма да приключат в неделя. И се оказах прав. Григорова и щаба й ги нападат в съда.
Машинните фетишисти очевидно имаха предварителна информация какво ги чака в неделя и се бяха подготвили. Целият ден в ОИК и ЦИК валяха тъжби, че в София машините регистрират единствено глас за областен кмет, в случай че си дал своя вот за Григорова и за кмет на регион. Или пускаха сбъркана квитанция, оправдавайки се с хартията, която сякаш била негодна.
Още един трик бяха така наречен „ екзитполове “, пускани в разнообразни обществени мрежи и медии. Според тях Терзиев водеше с 15%, което трябваше да накара хората да си останат по домовете, тъй като няма смисъл да се гласоподава, спечелилият е явен.
Дали някой ще се заеме с тази машинация, това се повтаря след парламентарните избори през април, когато „ екзитполовете “ твърдяха, че ПП-ДБ изрично печелят вота, а се оказа, че изрично го губят, остава да забележим. По-скоро, не. Повярвал на личните си измами „ сътрудник “ на западна медия, в действителност офис планктон на ПП-ДБ, се наложи да преправя по нощите текста си, в който бе оповестил променкаджиите за спечелили.
Има и още много „ странности “ с машини и избирателен развой, които избавиха Терзиев и дружинката на Бонев от неуспех, само че за тях след няколко дни.
Остава въпросът: Къде е флашката на печално известния деятел на Демократична България Михаил Стойнов, към момента зам.-министър на електронното ръководство, не уволнен от Денков? КЪДЕ Е ФЛАШКАТА, БЕ?
От профила във фейсбук на журналиста Стефан Ташев
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР