Вчера синът на инфуенсърската двойка Алекс и Дани Петканови -

...
Вчера синът на инфуенсърската двойка Алекс и Дани Петканови -
Коментари Харесай

Синът на Алекс и Дани Петканови навърши 3! Разделени ли са те?

Вчера синът на инфуенсърската двойка Алекс и Дани Петканови - Габриел навърши три годинки. По случай празника двамата пуснаха постове в Instagram, съпроводени от специфична фотосесия.

Въпреки че на фотосите Алекс и Дани театралничат дружно, прави усещане, че двамата не са се тагнали един различен, а осведомени разясняват, че Петканов даже не е бил поканен на празненството по случай рождения ден на неговата брачна половинка, който тя означи предходната седмица.

“Честит Рожден Ден, Габриел!Благодаря,че ме подари с достойнството да бъда твоя майка.Ти си извънредно дете! Ти ми даде цел в живота и ти благодаря,че ме караш да се усещам горда и щастлива всеки ден. Преди известно време на въпроса: "Какъв ще станеш като пораснеш? ", Габриел ми отговори: " ЧОВЕК! "Пожелавам ти да останеш добър ЧОВЕК вечно, без значение с какво те сблъсква ориста. Обичам те” - написа Алекс в своя профил.

Дани от своя стране бе по-многословен и показа следното: “Аз съм от хората, които считат, че няма нищо по-логично от това, когато човек стане родител да пренареди целите в живота си. Затова и когато Габриел се появи преди 3 години на днешния ден на белия свят без да си натрапвам тази смяна, тя се случи от единствено себе си.

Родителите имаме доста огромна отговорност към своето потомство, не е смешка работа това. Затова съм си сложил за цел да се опитам като негов татко да го науча най-малко на три съществени правила в живота: НЕ неистини, НЕ ненавижда и не казвай НЕ МОГА. Понеже аз съм ги правил и трите изброени и то в значително количество през живота си - знам по какъв начин съм се чувствал по-късно (обикновено изпитвам страдание, че съм го сторил). А съжалението е за слабаци, той би трябвало да бъде мощен, разбиращ, безрезервен и добър.

И в този момент се сещам още нещо в този подтекст, което бих му споделял постоянно - ВСИЧКО е за положително. Дори неприятното. То е урок и освен това скъп.

Животът е подарък, да е цветущ дребният Габриел и всички деца въобще! Те са чисти, те са отговорност, те са орис, те са живот! “
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР