Вчера половинката на бизнесмена Петко Димитров качи в личния си

...
Вчера половинката на бизнесмена Петко Димитров качи в личния си
Коментари Харесай

Яна Димитрова - секси през всеки сезон

Вчера половинката на предприемача Петко Димитров качи в персоналния си профил в Инстаграм секси фотография, на която се припича под слънчевите лъчи на небесносин бряг, облечена в изрязан цялостен баски костюм в черен цвят, показващ на почитателите ѝ в обществената мрежа както стегнатата ѝ фигура, по този начин и забележителния загар на кожата ѝ. Тя е легнала по стомах на горещия пясък с опънати напред ръце и свити в коленете крайници, а визията ѝ се добавя от чифт тъмни очила.

По традиция фотографиите, които русокоската разгласява във виртуалното пространство, стоят без послания, като това не прави изключение, написа dir.bg. Навярно тя не поставя послания, тъй като фотосите сами по себе си са задоволително красноречиви и нямат потребност да бъдат украсявани с думи. Освен това танцьорката е изключила опцията за локализиране на приложението, предпочитайки да остави в загадка своето местонахождение.

Разбира се, не е изключено някогашната участничка в предаването " VIP Brother " да е решила да показа свое архивно изображение, предизвикана от носталгията по времето, когато хората можеха умерено да обикалят света, без да се тормозят от вируси, ограничаващи ограничения и насилствени карантини. Да, не е изключено в този миг тя самата да се намира в рамките на своя дом в София, наблюдавайки с горест скованата от мраз земя на открито. Но въпреки всичко постът ѝ освен съумя да зарадва нейните фенове, само че и да ги накара да помечтаят за някое топло и далечно място, на което да се спасят от ниските температури у нас.

Преди седмица обаче, точно на рождения си ден, шампионката по латино танци качи в платформата други фрагменти, от които стана ясно, че нейният обичан фактически е решил да ѝ подари престой в другоземен парадайс, защото на една част от тях Яна театралничи още веднъж в бански, четейки книга на фона на натурален басейн, а на друга - в дантелена бяла рокля. Има огромна възможност двойката да е отскочила до Малдивите, дружно със своите наследници, тъй като по-рано Димитрова е споделила в акаунта си туристическа оферта за островната страна в Индийския океан, оказала най-популярната дестинация измежду родните представители на шоубизнеса.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР