Вчера националният селекционер на България Красимир Балъков говори пред медите

...
Вчера националният селекционер на България Красимир Балъков говори пред медите
Коментари Харесай

Балъков обяви революция в българския футбол

Вчера националният селекционер на България Красимир Балъков приказва пред медите преди идната през днешния ден контролна среща с Ирландия в Дъблин. Бившият полузащитник съобщи, че ще има много промени в състава спрямо този, който излезе преди няколко дни против Англия. Балъков разяснява пред публицистите какви поучения са извлечени след мача с англичаните, а също по този начин и загатна за идни съществени промени в българския футбол.

''Ще имаме много смени и много играчи, които не играха против Англия, ще стартират на следващия ден. Настроението е обикновено. Искаме да забележим всички, които сме извикали, с цел да знаем с какво разполагаме за в бъдеще. Искаме да изиграем мача по най-хубавия метод и да вземем допустимо най-доброто'', съобщи Красимир Балъков.

''Имаме една цел, която я знаят и всички футболисти. Шансът ни минава през Лигата на нациите. Квалификациите до края на годината желаеме да използваме по най-хубавия метод, с цел да сглобим допустимо най-хубав тим, в случай че ни се отвори опция през Лигата на нациите'', заявява упоритостите си националният селекционер на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР