Вчера Костадин Костадинов посети град Велико Търново. Там се срещна

...
Вчера Костадин Костадинов посети град Велико Търново. Там се срещна
Коментари Харесай

Костадинов: Европейският съюз не е готов да разговаря с България

Вчера Костадин Костадинов посети град Велико Търново. Там се срещна с жители. На срещата разискаха значими за страната ни въпроси. Беше наранена и тематиката за това дали е преференциално участието на България в Европейския съюз.

„ За последните 16 години сме получили два пъти по-малко пари от Европейския съюз в сравнение с сме дали за интервала, откогато сме влезнали като членове през 2007 година. И това е по този начин, тъй като статистиката регистрира какъв брой пари сме дали като членски импорт и какъв брой сме получили, тя не регистрира пропуснатите изгоди, тя не регистрира и вредите. А вредите не са единствено и само от пропуснати изгоди. Щетите са примерно за българските производители, които банкрутираха, откакто нашият пазар беше отворен през 2007 година. Тук може да видите броя на банкрутиралите предприятия. Всички пазарим и в случай че се загледаме в етикетите на стоките, които купуваме, ще видим, че българските от тях са едвам 20 % в питателните вериги. Това е загуба, а не изгода от участието ни в Европейския съюз. “, сподели Костадинов пред жители.

Костадинов добави още, че в контракта ни за участие в Европейския съюз има неизгодни клаузи, които несъмнено би трябвало да бъдат предоговорени.

„ Европейският съюз обаче не е подготвен да беседва с нас. Това стана ясно във връзка на постигнатото от „ Възраждане “ в 48 Народно заседание. Ние успяхме да обединим всички партии към концепцията за запазването на българската енергетика и да ги накараме Народното събрание, в което и те участваха, да предоговори Плана за възобновяване и резистентност от коронавирус рецесията. Оказа се обаче, че Европейският съюз не е подготвен да седне на масата за договаряния с България. Заради това битката за опазване на българската енергетика ще бъде един от главните цели на „ Възраждане “ и в 49 Народно заседание. “, добави Костадинов пред жители.

Той получи и доста поздравления за позициите на „ Възраждане “, които се показват в телевизионни излъчвания по националните малките екрани, и най-много за последното му присъединяване в предаване на БТВ.

Цялото предаване може да видите тук:

Българските жители могат да дадат доверието си на „ Възраждане “ с номер 3 в бюлетината!

Избери свободата!

Възраждане е с номер 3 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР