Вчера гледам по телевизията коментират празния язовир Камчия. Но не

...
Вчера гледам по телевизията коментират празния язовир Камчия. Но не
Коментари Харесай

Около изворите на Камчия се сече като за последно

" Вчера виждам по малкия екран разясняват празния язовир Камчия. Но не споделят, че към изворите на Камчия се сече като за последно. Секат се букови гори - тъкмо тези, от които най-вече зависи да има вода. Луда Камчия е съвсем пресъхнала - нещо, което в никакъв случай не се е случвало, даже и в най-сухите години. "

Това написа Николай Димитров в обществената мрежа Фейсбук.

" Снимката е направена в село Нейково, община Котел. Всеки ден през селото минават по няколко такива големи камиона. Тези са натоварени с дърва за огрев (бук и воден габър), само че има и по няколко с големи букови трупи - вековни букови дървета, които към този момент няма да събират водата, с цел да има река...

Отделно от това, тези тежки и претрупани камиони тотално разрушиха така и така неприятния път. Общината няма пари за пътищата, само че не съм чул да взема някакви ограничения - примерно, да забрани такива тежки камиони да минават по общинските пътища или да взема някаква компенсационна такса. Излиза по този начин, че някой прави пари на гърба на общината, респ. на гърба на жителите на общината ", изяснява той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР