Вчера, 16 май, беше излъчен финалният епизод на седмия сезон

...
Вчера, 16 май, беше излъчен финалният епизод на седмия сезон
Коментари Харесай

Ето го и последния оцелял в Survivor

Вчера, 16 май, беше излъчен финалният епизод на седмия сезон на Survivor. И големият победител се оказа Благой Георгиев. Той получи най-вече гласове от журито и завоюва купата " Последният оживял " и премията от 150 000 лева

Благой стигна до последната права дружно с още петима участници - студентката Ермина Боянова, дизайнера Едис Пала, финансовия представител Данаил Стоянов, гемолога Светослав Славчев и певицата Татяна. Всички те влязоха в директни елиминационни конфликти за експедитивност, баланс и сръчност, а най-после се изправиха пред класическото за Survivor тестване - палене на огън с кремък.

Втора при гласуването остана студентката Ермина, а трети - финансовият представител Дани. Въпреки че се бориха с всички сили и демонстрираха изключителни физически качества, те не съумяха да провокират задоволително благосклонности в журито.
 Снимка 618523

Много от хората, които гласоподаваха за Благо, бяха отстранени в борби персонално от футболиста, само че все пак с наслада дадоха гласа си за него. От 13 оценители, 8 го показаха за номер 1. Повечето бяха впечатлени от мощната му воля. 
 Неочаквани обрати на крачка от финала на Survivor 7
Неочаквани обрати на крачка от финала на Survivor 7

Победителят ще стане явен другата седмица

Близо три месеца, дружно с още 23-ма участници, Благой Георгиев се бори с непоносимите жеги, тропическите стихии, неналичието на храна и постоянен покрив на Карибите. Без да пести сили, Благой се хвърляше през глава в тестванията по суша и вода, и почтено понесе дългата и мъчителна изолираност на Острова на отшелника.
 Снимка 618522

Благо посвети премията на своите деца: " Исках да не ги предам, за тях се борех до дъно. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР