Синът на бившия премиер Андрей Луканов – Карло, ще се

...
Синът на бившия премиер Андрей Луканов – Карло, ще се
Коментари Харесай

Синът на Луканов, звезда от „Капките“ и чалга певица напират за парламента

Синът на някогашния министър председател Андрей Луканов – Карло, ще се бори за народен представител от листите на „ Солидарна България “ на Ваня Григорова. Карло Луканов е под №12 в 23-ти МИР като член на управлението на „ Обединена социалдемокрация “, която е сътрудник в обединението „ Солидарна България “. Той е приключил интернационалните връзки, само че преди няколко години се дипломира и като правист. Основа фондация, която да се бори за повече права на бащите по отношение на децата им след бракоразвод.

Темата от години вълнува Карло Луканов, който мина през извънредно тежък бракоразвод и битка за права над щерка си в съда, което го накара да сътвори фондация и да стартира да оказва помощ на татковци и майки в сходна обстановка на неговата.

Звезда от шоуто „ Като две капки вода “ и чалга певица също са мераклии да се пробват за депутати в новия парламент, изборите за който са на 9 юни.



Етиен Леви е измежду известните публични персони, които са в листите за изборите. Певецът и музикален възпитател е пристанал на патриотичната партия „ Величие “ и е лидер в 24-ти регион на София. Последните изяви на музиканта бяха като наставник в хитовото предаване „ Като две капки вода “. До момента Леви не е коментирал обществено претекстовете си да се причисли към определяната за проруска партия. Освен богатата си телевизионна кариера в разнообразни музикални и шоуформати той понастоящем е почетен професор в Нов български университет.



Чалга звездата Роксана пък се оказа лидер в листа от партията на Радостин Василев. Формацията на някогашния състезателен министър, носеща името МЕЧ, ще се опита да се набута в идващото национално заседание „ със съдействието на известни и работливи българи “, както написа Василев във фейсбук профила си. Самият той стана народен представител през 2021 година – първо от листата на „ ИТН “. Беше определен за министър на спорта в кабинета на Кирил Петков, а няколко месеца по-късно напусна Има Такъв Народ дружно с още няколко съпартийци.

Василев води и евролистата на МЕЧ, само че по думите му няма никакво желание да върви в Брюксел, тъй като борбата му е в България.
Роксана съобщи, че е с ромски етнически генезис, само че това не я прави по-малко българка от никого. „ Тук съм, тъй като интеграцията, за която се приказва от 30 години, би трябвало да проработи “, сподели попфолк звездата от Кнежа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР