Нема К’во са култово стендъп трио, в което всички са

...
Нема К’во са култово стендъп трио, в което всички са
Коментари Харесай

10 въпроса, 10 отговора: Нема К’во

Нема К’во са паметно стендъп трио, в което всички са равни, само че някои са по-високи. Сформират се непринудено преди шест години и от този момент са ексцентричната, само че приятна част от българската комеди сцена.

А кои са Нема К’во?

Георги Николов – Жорони. Ще го познаете по гордата наполеонова външност и палавата смелост в очите. Пред чара му не устоява даже надарената съветска певица Виктория Куприна, която публично е негова брачна половинка, а импровизирано „ рускинята “, на която Жорони посвещава задоволено количество от театралните си анекдоти.

Георги е квалифициран артист и след присъединяване му в мегапродукцията с Хавиер Бардем и Пенелопе Крус „ Да обичаш Пабло “ се трансформира в международна интернет сензация. Справка в Гугъл: „ български артист интернет сензация “.

Любим анекдот:
Влиза си кралят в кралските палати и вижда придворния шут върху кралицата:
– Е, отлично бе, доста смешно!

Калин Кирилов – КК. Може да свири на пиано, само че не го прави, тъй като е открил, че дамите връзват повече, в случай че им свириш на пияно. Пристрастен към персоналния си автомобил с пернишка регистрация, Калин всеки ден го паркира пред постройката на Радио FM+, с цел да води следобедното предаване, наречено в негова чест „ Шоуто на Калин Кирилов “. Предаването има доста висок рейтинг, също като него.

Рядко приветлив и непреднамерено неотразим, от пръв взор ще забележите Калин в триото, а в случай че хвърлите втори – ще разпознаете Мързела от сериала „ Играчи “ (bTV) или един от финалистите в първото актьорско риалити „ Sex Machine “… пардон – „ Star Machine “ (TV7).

Любим анекдот:
Един говорещ кон отишъл в цирка и най-възпитано попитал дали има работа за него. Управителя го посрещнал с думите:
– Добре, какви умения имаш?

Иван Петров – Венсан. Магичният му сексапил е дословен! Венсан е едно от най-популярните лица в българското илюзионно изкуство и като такова може да извади роза откъдето и да е, да пусне гълъб, дръпне зайче, скрие карта, чете мисли, съблече госпожица и поеме всички опасности от това. Способностите му са оценени както от българската аудитория. Венсан е финалист в „ България търси гений “ (bTV) и един от „ виновниците “ магична среща „ Златна котка “ да се трансформира в най-авторитетния конгрес за заблуда в Източна Европа. Голямата му горделивост е присъединяване в Amsterdam Magic Show.

В Нема К’во Венсан е две в едно – и вълшебник, и комедиант. Когато се наложи, прави и други неща, само че те не са за пред света. Разчита на бързи пръсти, чевръст разум и обезоръжаващата усмивка на характерен представител на зодия Лъв.

Любим анекдот:
Хипопотамът среща динозавъра:
– А, бе, динозавър, на тебе Ной звъня ли ти?
– Не, за какво?
– А… нищо, нищо…

 10 въпроса, 10 отговора: Нема К'во
1. Какво е първото нещо, което правиш, когато се събудиш?

Венсан: Няма да те лъжа… отклонявам се до “офиса “! Ха-ха-ха.

Калин: Напоследък постоянно сънувам. Първото нещо, което върша е да виждам с едно око към тавана и да обмислям върху съня. Обикновено епилогът е неуместен.

Жорони: Първо целувам щерка ми и жена ми, след което си пускаме музика и танцуваме в леглото. След това денят може да стартира.

2. Кой е най-вълнуващият човек, който в миналото си срещал?

Жорони: Най-много може би се вълнувах при срещата ми с Жан Клод Ван Дам, кумир от детството ми. Имах опция да фотографирам в една сцена с него и по-късно малко побъбрихме. Беше специфичен миг за мен.

Венсан: Дейвид Копърфийлд в Лас Вегас. Даже ми даде „ 5 “, което си е запаметяващо се.

Калин: Благодарение на моята специалност и като радиоводещ, постоянно се срещам с вълнуващи хора. Ето да вземем за пример скоро ми гостува Линда Сийгър, която написа и съветва сюжети. Изключителна персона, която ми описа за работата си с Рей Бредбъри.

3. Какво може да те разплаче?

Венсан: Нечия болежка. А от време на време и моята болка…

Калин: Екранизацията на „ Зеленият Път “ се оправя сносно с това.

Жорони: Разплакват ме прочувствени осъществявания на надарени деца. Може да ме разплаче вълнуваща сцена от филм. В момента обаче ме разплаква слабото показване на обичания ми Ман. Юнайтед.

4. А какво – да те разсмее от сърце?

Калин: Гледам да намирам комизъм във всичко. Най-вече в неволите и в себе си. Самоиронията е наложително качество.

Венсан: Много неща, обичам да се дръзвам. Доста постоянно се дръзвам на неща, които единствено аз си разбирам, но какво да се прави…

Жорони: Хубава импровизационна хрумка по време на лайв събитие, която идва на момента. Последно се смях много на разговорите сред Тимон и Пумба в игралната версия на “’Цар Лъв ” и то в дублирания вид, за което приветствам сътрудниците.

5. Оптимист или черноглед? Защо?

Венсан: Това с оптимизма и скептицизма го разделям на 5 равнища. Оптимист, оптимистичен-реалист, реалист, песимистичен-реалист и черноглед. Аз съм песимистичен-реалист. Дано се схваща какво желая да кажа ха-ха-ха.

Калин: Пробвал съм и от двете!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР