Възстановено е електричеството в община Поморие. Снощи то беше прекъснато

...
Възстановено е електричеството в община Поморие. Снощи то беше прекъснато
Коментари Харесай

Заместник-кметът на Поморие: Ситуацията е тежка

Възстановено е електричеството в община Поморие. Снощи то беше прекратено поради разразилата се мощна стихия. След към половин час се чака да заседава Кризисният щаб, сподели Христина Иванова от община Поморие. В общината е оповестено отчасти бедствено състояние. Бурята с ураганен вятър нанесе вреди и в Бургас и Айтос. Има наводнени улици, паднали дървета и изпочупени прозорци, оповестява БНР.

Възстановено е придвижването на влаковете сред гарите Дружба и Долно Езерово след премахване на повредата в контактната мрежа, оповестяват от БДЖ.

Вчера придвижването беше прекратено краткотрайно заради паднал дирек в резултат на мощната стихия в района.

За пасажерите беше проведен транспорт с рейсове.

" Ситуацията е тежка. Все още е затруднено придвижването по пътищата към Поморие. Най-много са вредите в самия град – улици, задръстени канали, паднали дървета, изпотрошени коли, нападали стълбове. Има проблем с електрозахранването в няколко села. Щабът работи непрекъснато. В земеделските територии сред Сарафово, Бургас, Поморие е смут, купища с дървета. Страшен смут е ". Това сподели в изявление за предаването " Неделя 150 " зам.-кметът на Поморие Кунчо Гайдов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР