Възрастовата разлика между мен и жена ми е много голяма.

...
Възрастовата разлика между мен и жена ми е много голяма.
Коментари Харесай

Възможно ли е семейството да е щастливо, ако съпругата е по-възрастна?

Възрастовата разлика сред мен и жена ми е доста огромна. С течение на времето това стартира да си личи още повече.

Но даже в днешно време към момента се счита, че двойките, в които брачната половинка е по-възрастна, са обречени.

След 3 месеца ще стана на 30. Жена ми е на 52 години. Запознахме се, когато бях на 19. Просто се влюбих в нея. За благополучие, тя също се влюби в мен. И двамата бяхме сами и не дължахме нищо на никого. Бързо взех решението да се преместя при нея.

Бях толкоз обхванат от възприятията си, че не обърнах внимание на предизвестията на околните ми. Сега не съм сигурен, че съм постъпил вярно тогава.

Оженихме се след една година. Година по-късно се роди нашето дете. Бях благополучен. Намерих си работа и устоях фамилията си. Но когато се прибирах вкъщи, трябваше да оказвам помощ на жена ми и да си играя с бебето.

С течение на времето започнах от ден на ден да виждам възрастовата разлика сред нас. Различни сме и по темперамент. Промених се, а тя не изключително. Вече не ми е толкоз удобно с нея, както преди. Освен това, се усещам като дете до нея. Сякаш тя ми е майка, а не жена.

Дори няма потребност да приказвам за фамилиарност. Въпреки че към момента е красива за мен, външният й тип надалеч не е същият, какъвто беше, когато се запознахме. И самата тя не търси непосредственост с мен. Явно не я интересува.

На всичкото от горната страна започнах да мисля за бъдещето. След година аз ще съм на 31, а тя на 53. Година по-късно аз ще съм на 32, а тя на 54. Какво ще се случи по-нататък, не знам.

Вижте още: Снаха от село

Жена ми усеща настроението ми. Напоследък непрестанно загатва какъв късметлия съм с нея и че в никакъв случай няма да срещна друга като нея. Не диспутирам, само че това не прави нещата по-лесни. Тя споделя, че би трябвало да спасим фамилията си поради детето.

Не съм сигурен, че самият аз се движа в вярната посока. Обичам жена си, само че характерът й от време на време е доста сложен. Не виждам различен излаз с изключение на да се разведем.

Всъщност нямах опит с връзките преди жена ми, тъй че не съм сигурен за решението си. Вече не знам какво да върша.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР