Възрастна жена загина при пожара в жилищен блок в Шумен,

...
Възрастна жена загина при пожара в жилищен блок в Шумен,
Коментари Харесай

Големият пожар в Шумен взе жертва


Възрастна жена почина при пожара в жилищен блок в Шумен, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 

В оперативните дежурни елементи на пожарната и полицията в регионалния град в 17:36 часа през днешния ден е получен сигнал, че в апартамент на 11-ия етаж на жилищен блок на шуменския булевард  „ Симеон Велики " в града  е зародил пожар. Веднага са изпратени четири екипа на пожарната в Шумен и механична автостълба, както и екипи на полицията. За по-малко от половин час на мястото на случая са се явили още 40 чиновници на реда. 

Започнала е незабавна евакуация на хора от постройката. В жилището на 11-ия етаж е открит мъртвец на стара жена, най-вероятно на 82 години. От екип на Центъра за незабавна здравна помощ са откарани двама души, които не са приети в болница. Всички други пострадали са прегледани от медици на място.

Пожарът е локализиран и сподавен.

Тази нощ на мястото на пожара ще работят чиновници на полицията в Шумен, които при потребност ще обезпечат помощ на хората, които населяват блока. Предстои да бъде осъществен оглед. Работата по случая продължава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР