Възрастен мъж от Казанлък беше единственият гост на популярното шоу

...
Възрастен мъж от Казанлък беше единственият гост на популярното шоу
Коментари Харесай

Кой бе единственият зрител на Като две капки вода?

Възрастен мъж от Казанлък беше единственият посетител на известното шоу за преобразявания „ Като две капки вода ", което за първи път в своята телевизионна история се организира без аудитория в понеделник. Бившият преподавател Стефан Цокев колекционира подписи и писма от известни лица към този момент 50 години, като е събрал 500 достоверни загатна. А в понеделник вечер усили сбирката си с подписи от всички участници в предаването, заяви Нова телевизия.



Като правилен почитател на „ Като две капки вода”, господин Цокев не е пропуснал нито минута от предаването. А в третия лайв от осмия сезон той се оказа и единственият фен в залата. Сподели, че прекарването го е подмладило с минимум 20 години. "Никога не съм получавал подобен подарък ", безапелационен бе господин Цокев. В залата обаче бе и Папи Ханс, който изгледа превъплъщението на Димитър Маринов в неговия облик.



Актьорът от Холивуд изпя парчето „ Кекс”, а Папи Ханс се похвали в инстаграм със фотография сред две кукли от залата на „ Като две капки вода” и написа: „ За пръв път в историята на най-гледаното предаване в България, нямаше аудитория. Тоест, имаше един човек. Здрасти”. Така в действителност се заформи същинска борба за достойнството да си единствен посетител на шоуто, което към момента не е оповестило дали и идната седмица ще мине без аудитория.

фотоси:нова телевизия и красена ангелова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР