Възраждане поиска третия мандат за съставяне на правителство. Готови сме

...
Възраждане поиска третия мандат за съставяне на правителство. Готови сме
Коментари Харесай

Възраждане поиска мандат, готови с правителство

„ Възраждане ” изиска третия мандат за сформиране на държавно управление. Готови сме да съставим кабинет, съобщи Деян Николов от партията в изявление за Нова тв.

Коалиция сред ГЕРБ и Политическа партия рано или късно ще се случи, имат разлики кой да бъде водещ, само че нямат идеологически разлики. На нови избори общият им център ще ги принуди да го създадат, сподели Николов.
-->
" Национално изменничество е решението за Еврозоната. В идната една година това ще е основен въпрос. Ще се срещнем с всички парламентарни групи и ще търсим поддръжка за позицията си. Предстои да приказваме и по други въпроси и за сформиране на държавно управление. В основни стратегически моменти за България евроатлантически партии вземат несъответстващи решения, имаме вътрешна информация за позвънявания от външни фактори ", уточни той.

По думите му партията на Костадинов не се заблуждава, че ще получи поддръжка. " Това е опция да ги разобличим, само че и те самите да потвърдят, че не се управляват от общ център. Много маски ще паднат. Не сме оптимисти, поради задкулисието ", разяснява Николов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР