Възраждане официално изгони трима депутати от парламентарната си група -

...
Възраждане официално изгони трима депутати от парламентарната си група -
Коментари Харесай

Официално: Тримата изгонени от Възраждане са вече независими депутати

" Възраждане " публично изгони трима депутати от парламентарната си група - организационният секретар на партията Николай Дренчев, Иво Русчев и Александър Арангелов.

Решението им е показано на управлението на Народното събрание и бе изчетено от заместник-председателката на Народно събрание Росица Кирова.

Тримата изгонени са към този момент самостоятелни депутати.

Николай Дренчев, Иво Русчев и Александър Арангелов бяха изхвърлени от парламентарната група на “Възраждане ”, защото, по думите на водача й – Костадин Костадинов – измяната не се прости. Причината - предлагането им за четиримата общински съветници в столицата, които през вчерашния ден поддържаха Цветомир Петров от ПП-ДБ и „ Спаси София “ за краткотраен ръководител на Столичния общински съвет.

Костадинов разясни, че откакто четиримата общински съветници от “Възраждане ” избрали финансовите тласъци пред достойнството и идеята на партията, той и съпартийците му получили голям брой известия и претенции за реакция. Вчера се провело съвещание на Софийската организация на “Възраждане ”, на което се взело решение да се изиска политическата отговорност от народните представители, номинирали въпросните членове в общинската листа на партията.

Костадинов е изискал Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев сами да си подадат оставките, само че откакто те отказали, парламентарната група взела решение те да бъдат изключени. Сега остава представителите на “Възраждане ” в Столична община да работят двойно и тройно повече от нормалното, акцентира Костадин Костадинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР